Uzman Ekip Toplanıyor.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Kayra06 Yani BeyazPolis Beni Taniyanlar Tanır..
Yeniden Sunucu Kurmaya Karar Verdim 1.8 Uzman Bir ekip topluyorum Suan 2 Sponsorum var Bütcemizde Limit yok
Web Sitemiz DavutAbi Web Site Temasını Kullancam Gayet Başarılı Burdan Onada Selam
Sunucumuza Ad Bulamadım Ekipe katilcak Arkadaşlar ad önerirse Sevinirim
Ekipbe Kayit için gerekenler
+16 yaş limitimiz var
Uzman Gelmiş Pluginer veya Skriptter gerek
tabii ki Olmazsa Olmazımız Çok Sağlam bir Harita yapabilcek
Bu arada Sunucumuz Factionsla Başlıcak İlerledikce HUB olcak....

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden Yas siniri koyuyorsun ? "Akil Bastadir"
Dediğin söz Doğru Ama Doğru yaşta Doğru İşler Kazandırır daha Önce +16 Yaş altı Oyuncular İle Çaliştim Ama Başarı Göremedim Gayet Ama Çok Uzman Arkdaşlar Varsada +16 Altı Alırım Genelde yeni 12 - 14 yaşları arası yeni sunucu kuran ve Sunucuda Başarı Göremeyince Kapatiyolar Sonra biz uzman plugineriz Diye Filan Takiliyolar vb. ama dediğim Gibi +16 Yaş altı alırım ama Gerçekten Çok Emek vermek İstediğim bir Sunucu Hazirliyorum Gerçek Uzman Kişiler Ariyorum neyse Fazla Uzatmaya gerek yok yaş limitimiz yok :) Uzman Olsun yeter.

Yaş Limitimiz Yokttur. Her yaşta herkes Katila bilir.

Son düzenleme:

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz sınırsız bütçeniz olduğunu kanıtlayın konuşalım :(
Daha Önce Hangi Sunucularda Çaliştin Bütce Dediğim Sunucuda Sınırsız Ram vere bilirim Kaynaklarım Geniştir :) Madi Açidan Sadece Plugin paketini Yaparım karşiliğinda paramı alırım diyosan kardeşim bizimle değilsin :) biz Bir Ekip ve takim Ruhu halinde Çalişan Kişileriz Geçmişe Dayanarak Konusuyorum bir takim arkadaşima ne konu ne gerekliyse elimden geldiği kadar yardımcı olurum butcede katsım buydu :)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha Önce Hangi Sunucularda Çaliştin Bütce Dediğim Sunucuda Sınırsız Ram vere bilirim Kaynaklarım Geniştir :) Madi Açidan Sadece Plugin paketini Yaparım karşiliğinda paramı alırım diyosan kardeşim bizimle değilsin :) biz Bir Ekip ve takim Ruhu halinde Çalişan Kişileriz Geçmişe Dayanarak Konusuyorum bir takim arkadaşima ne konu ne gerekliyse elimden geldiği kadar yardımcı olurum butcede katsım buydu :)
Şimdi ben katılamam tabi. Ama şunu söyleyim: Bu forumdan bir şey bekleme dostum. Bu forumdaki insanların %90'ı "skript performansı etkilemiyor" diyip plugin işini boşlayan kişilerdir. Halbuki bir kişi benim Java konularıma bakarak benim seviyeme gelebilirdi.

İfşa: GodOfMilker arkadaşımız herkesin cahal olduğunu iddia ederek geçinen kendi halinde bir varlıktır `-`