Uzman Ekip Toplanıyor.

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben katılamam tabi. Ama şunu söyleyim: Bu forumdan bir şey bekleme dostum. Bu forumdaki insanların %90'ı "skript performansı etkilemiyor" diyip plugin işini boşlayan kişilerdir. Halbuki bir kişi benim Java konularıma bakarak benim seviyeme gelebilirdi.

İfşa: GodOfMilker arkadaşımız herkesin cahal olduğunu iddia ederek geçinen kendi halinde bir varlıktır `-`
Teşekkürler Ekibe Alından En Kısa Sürede İletişime Gececeğiz Seninle Saygılarımla Kayra06

Mesaj yolladım ancak geri dönülmüyor.
Skype Adresim Saatte 250+ Mesaj olur Mail Adresimi Mesaj atmayi denediniz mi ?
mail: [email protected]

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben katılamam tabi. Ama şunu söyleyim: Bu forumdan bir şey bekleme dostum. Bu forumdaki insanların %90'ı "skript performansı etkilemiyor" diyip plugin işini boşlayan kişilerdir. Halbuki bir kişi benim Java konularıma bakarak benim seviyeme gelebilirdi.

İfşa: GodOfMilker arkadaşımız herkesin cahal olduğunu iddia ederek geçinen kendi halinde bir varlıktır `-`
Susar mısın cahal `-`
Daha Önce Hangi Sunucularda Çaliştin Bütce Dediğim Sunucuda Sınırsız Ram vere bilirim Kaynaklarım Geniştir :) Madi Açidan Sadece Plugin paketini Yaparım karşiliğinda paramı alırım diyosan kardeşim bizimle değilsin :) biz Bir Ekip ve takim Ruhu halinde Çalişan Kişileriz Geçmişe Dayanarak Konusuyorum bir takim arkadaşima ne konu ne gerekliyse elimden geldiği kadar yardımcı olurum butcede katsım buydu :)
O zaman sınırsız bütçe deme :(
ve sınırsız ram da mümkün değil .s

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0

Susar mısın cahal `-`

O zaman sınırsız bütçe deme :(
ve sınırsız ram da mümkün değil .s
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

cahaller

weytar

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben 11 yaşımdayken şu an 12yim millet para ile serverdeki bug düzeltiyordu dil ise python.Ben free bug düzeltiyodum ama artık o ismini almak istemediğim kişiler kendine coder diyip geziyor...

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginerim, basit düzeyde skript yazabilirim
Yaşım 8
Plugin kodluyorum, günde +4 saat onlineyim
Oyunculara yardım edebilirim
Almak isterseniz skype; loadersensei

knife67

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
5 yaşhındayhım pulugin bilirim türkçeyi katlederim türkçe hocama selamlar..

Sağlıcağım şey : Metin2 Sunucusu ÇOK İDDİALI büçem yok açamadım :( hub açacaksanız size sunucu hediye edicem

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 yaşhındayhım pulugin bilirim türkçeyi katlederim türkçe hocama selamlar..

Sağlıcağım şey : Metin2 Sunucusu ÇOK İDDİALI büçem yok açamadım :( hub açacaksanız size sunucu hediye edicem
Peki Kabul Edildin Skype Ayyildiznw En Kısa Sürede İletişime geç benimle

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Yaşım 5
Memleketim Sivas
Adım Mahmut
Soyadım Bomba
Tecrübelerim Süper bir pluginerim herşeyi %100 %100 %100 biliyorum
Neden biz? Çünkü ben olmadan hiçbişey yapamazsınız
Kaç yıldır maynkıraft oynuyorsunuz 20 yıl

Umarım alınırım iyi günler.
Şaka bi yana başarılar. .d

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
oo Kayra sen ugrarmiydin buralara
Saten eklisin yeni hesap açmadıysan tabii ki

kayra06

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
oo Kayra sen ugrarmiydin buralara
Saten eklisin yeni hesap açmadıysan tabii ki
Burdayiz Kardeşim Sadece Skype Girmiyorum Minecraft Geri Dönüyorum %100% kaliteli bir ekip Kurup Döncem.... Tam Kalite Bir Sunucu Tam Kalite Bir WebSite..
Daha Sonra Sizleyim

Yaşım 5
Memleketim Sivas
Adım Mahmut
Soyadım Bomba
Tecrübelerim Süper bir pluginerim herşeyi %100 %100 %100 biliyorum
Neden biz? Çünkü ben olmadan hiçbişey yapamazsınız
Kaç yıldır maynkıraft oynuyorsunuz 20 yıl

Umarım alınırım iyi günler.
Şaka bi yana başarılar. .d
Reyiz Yeteneklerini Gösterde Ekibe ALAK :D