Uzun araba yolculukları için harika bi oyun!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar :D. Bu yazıda size çocukken arabada keşfettiğim ve sonradan bunu bi çok kişinin yaptığını farkettiğim oyunu anlatıcam. Öncelikle sağlanması gereken bi kaç şart var;

- Hava soğuk olmalı, ne kadar soğuk o kadar iyi.
- Gece olmalı, bu ilk şart için dahada soğuk oluyor.

Bu şartlar sağlandığında gereken sonuncu şeyede zaten sahip olucaksınızdır o şey ise bir mont hırka vb.
Oyuna geçersek öncelikle camı açın ve soğuk hava size vursun. Kat kat giyindiyseniz soyunun çünkü üşümeniz gerek. Son olarakta üşümemek için montunuzun içine girip iki büklüm yatın. Bunu yaptığınızda ne kadar büzüşürseniz o kadar kısmınız sıcak kalırken bi kısmınız illaki soğuyucaktır. Biliyorum okuduğunuzda saçmalık gibi geliyor olabilir fakat bu şekilde soğuktan korunmak inanılmaz derecede insana zevk veriyor. Denemeden bu oyunu yargılamayın derim. Ha birde montu giymeniz yasak üstünüze örtüceksiniz.

Ek olarak şimdi nerden çıktı bunu yazmak derseniz şu an istanbulda havalar buz gibi ve bu yazıyı yazarken bile sadece boxer giyiyorum. Bağımlılık yaptı artık camı açıp montumun altında takılıyorum face falan giriyorum telefondan çok zevkli oluyor :D.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
haklısın içinde bi üşüme hissi ama monttan gelen bi sıcaklık bağımlılık yapıyor :)

WuShang

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim gibi mazoşistler için oyunu geliştirdim. üstünüzdeki hırkayı,montu veya battaniyeyi ne varsa atın/çıkartın üstünüzden camdan vücudunuzun yarısını çıkartın ve 10 dakika kadar bekleyin,içeri girin kendinizi yumruklayın,hırka yardımı ile kendinizi kırbaç mantığıyla dövün ve sırtınızı tokatlamaya başlayın hiç durmayın vücudunuz soğumadan bunların hepsini yapın ve üstünüze montu giyin. O kaşıntı,yanma ve acı size öle bir zevk verecektir ki kendinizden geçeceksiniz hiçbir zaman arabayı kullanacak yardım sever bir arkadaşım olmadı,aranızdan biri eğer araba kullanmaya biliyor ise eğer anlaşırsak ve bana yakınsa ocak ayında güzel bir yere tatile gideriz ve bende bunu denerim. (Ciddiyim bunu yapmak istiyorum.)

Ateşli erkek mazoşistler arasın 05469673734 eheheh (Ben belli içeriklerin altına numarasını yazan dayı bebeğim)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benim gibi mazoşistler için oyunu geliştirdim. üstünüzdeki hırkayı,montu veya battaniyeyi ne varsa atın/çıkartın üstünüzden camdan vücudunuzun yarısını çıkartın ve 10 dakika kadar bekleyin,içeri girin kendinizi yumruklayın,hırka yardımı ile kendinizi kırbaç mantığıyla dövün ve sırtınızı tokatlamaya başlayın hiç durmayın vücudunuz soğumadan bunların hepsini yapın ve üstünüze montu giyin. O kaşıntı,yanma ve acı size öle bir zevk verecektir ki kendinizden geçeceksiniz hiçbir zaman arabayı kullanacak yardım sever bir arkadaşım olmadı,aranızdan biri eğer araba kullanmaya biliyor ise eğer anlaşırsak ve bana yakınsa ocak ayında güzel bir yere tatile gideriz ve bende bunu denerim. (Ciddiyim bunu yapmak istiyorum.)
Hayal ederken kıza dönüştüm :(. Bu saykoluğu geçersek camı kullanarak yapabileceğiniz sağlam bi olay var. Dilinizi çıkarıp istediğiniz uzunlukta dilinizi kurutun, dilinizi ağzınıza soktuğunuzda su gibi salya akıyor :D Dilinizi kuratırken camdan dışarı çıkarın dilinizi

WuShang

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hayal ederken kıza dönüştüm :(. Bu saykoluğu geçersek camı kullanarak yapabileceğiniz sağlam bi olay var. Dilinizi çıkarıp istediğiniz uzunlukta dilinizi kurutun, dilinizi ağzınıza soktuğunuzda su gibi salya akıyor :D Dilinizi kuratırken camdan dışarı çıkarın dilinizi
Şunu da deneyebilirsin ;
Benim genelde kışın bilgisayar başında ellerim buz/soğuk suratım ateş/sıcak oluyor,eğer sizdede böyle bir durum var ise elinizi o sıcacık suratınıza sürün gerçekten zevkten dört kö... pardon zevkten uçacaksınız. (Evet uçacaksınız deneyebilirsiniz camdan atlar iken.)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şunu da deneyebilirsin ;
Benim genelde kışın bilgisayar başında ellerim buz/soğuk suratım ateş/sıcak oluyor,eğer sizdede böyle bir durum var ise elinizi o sıcacık suratınıza sürün gerçekten zevkten dört kö... pardon zevkten uçacaksınız. (Evet uçacaksınız deneyebilirsiniz camdan atlar iken.)
Onu bilmeyen mi var ben malum bölgeye sokuyorum elleri

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Acaba soğuk havalar için, uzun yolculuğa çıkan insanlara çarparak nasıl hasta edeceklerine dair oyun konusu mu açsak? :D
Oyun riskli, ben genelde açıp kafama vurdurtup kapatıyorum ve bir dahada açmıyorum.
Hasta olursak iş sıkıntı. Yolculuğu da, vardığımız yeri de bize zehir eder. :hmm1:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Acaba soğuk havalar için, uzun yolculuğa çıkan insanlara çarparak nasıl hasta edeceklerine dair oyun konusu mu açsak? :D
Oyun riskli, ben genelde açıp kafama vurdurtup kapatıyorum ve bir dahada açmıyorum.
Hasta olursak iş sıkıntı. Yolculuğu da, vardığımız yeri de bize zehir eder. :hmm1:
bağışıklığım iyi benim sorun olmuyo :D

• Beğen
Reactions: DIO