Uzun bir aradan sonra geri dönüyorum Gruba beklerim Rolcüler

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Çok daha uzun bir ara verseydin iyi olurmuş.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D ne yaptığım hakkında ufak bir fikrin bile yok ve konuşuyorsun sevdim bunu bu arada bunlar yeni projelerim eskiden rolle uğraşırdım...[DOUBLEPOST=1406453918,1406453166][/DOUBLEPOST]
ayrıyetten facebook sayfasını 2012 de kurmuştum çok amatörceydi o ama o amatörlüğün eserini şu anda bende bulamayacağını iddia ediyorum açıkcası rolcülerin yarısı diyim tanır beni bilirler sağlam bir oyuncu kitlem vardır...

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Oh be sonunda kaan abi minecrafta geri döndün peki rpg çalışmalarına ne zaman başlarsın?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen gelene kadar çok şey değişti. RP bilmeyen adam kalmadı. Her ay yeni bir RP sunucu açılıyor artık. Fazla geride kalmışsın.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen gelene kadar çok şey değişti. RP bilmeyen adam kalmadı. Her ay yeni bir RP sunucu açılıyor artık. Fazla geride kalmışsın.
:D doğrudur ama kim RP yi tam anlamıyla bilebilirki ? Veya kim Ortaçağ RP nin veya kim Ortaçağın bütün sırlarını çözebilir ki ? önceden öğretip yol gösteriyordum şimdide devam edeceğim "Türkiye'de Rol Olmaz" diye bir şey yok artık ve ben bu işte olduğum sürece olmayacak çünkü silebildiğim kadar çok yerden siliyorum ve silmeye devam edeceğim saol yorumun için ve ben fazla gitmedim en fazla 1 ay olmuştur...

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
:D doğrudur ama kim RP yi tam anlamıyla bilebilirki ? Veya kim Ortaçağ RP nin veya kim Ortaçağın bütün sırlarını çözebilir ki ? önceden öğretip yol gösteriyordum şimdide devam edeceğim "Türkiye'de Rol Olmaz" diye bir şey yok artık ve ben bu işte olduğum sürece olmayacak çünkü silebildiğim kadar çok yerden siliyorum ve silmeye devam edeceğim saol yorumun için ve ben fazla gitmedim en fazla 1 ay olmuştur...
Orta çağ RP'ler sıktı yeni fikirler gerek. Modern RP veya Zombi RP falan kesinlikle daha zevkli olur.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Orta çağ RP'ler sıktı yeni fikirler gerek. Modern RP veya Zombi RP falan kesinlikle daha zevkli olur.
ve bunu benim gibi değişikler yapabilir ama ben ortaçağdan vazgeçmeyeceğim çünkü benim için vazgeçilmez ama ortaçağı çok değişik bir kıvama koyacağım...[DOUBLEPOST=1406488378,1406488052][/DOUBLEPOST]
ve günümüzdeki serverlere bakıyorum da hiçbirinde aynı o eski tat yok ne muhabbet ortamı var ne arkadaşlık ortamı sırf birileriyle konuşmak için rpg açanlar vardı ne güzel zamanlardı o zamanlar ve ben bu eski tadı yeniden getirmek istiyorum...