erdemalsirts
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu foruma en son eylül ayında giriş yapmışım. Sizleri unutmadım sevgili dostlarım. Ancak şimdi beni daha önceden tanıyanlarınız içinizden şöyle diyor olabilir; "Ya gene mi bu salak geldi ya..." gibi türünden şeyler düşünüyorsanız hiç şaşırmam açıkçası fakat artık böyle düşünmenizi istemiyorum çünkü biliyorsunuz zaman geçtikçe insan evrim geçirebilir olgunluk yaşı, düşünce yapısı, kişilik vs. bu tarz sebeplerden ötürü artık dersimi almış durumdayım. Ayrıca linux.gemini'ninde benim değişmemde ciddi bir katkısı oldu. O bana herhangi bir yardımda bulunmadı. Sadece onu örnek almaya karar verdim. Onun gibi olmayı değil, onun gibi daha olgun ve daha bilgi sahibi edinmeyi amaçlamış olup, yaşımdan da çok daha büyük işlere girmeye çalışan (Tabi herşeye burnunu sokacak kadar değil) biri olmaya karar verdim. Umarım beni bağışlarsınız. I hope you forgive me.
Acılar insanı daima değiştirir.
Bir erkeğin daima Matrix olması gerekir yani güçlü daima güçlü olmalıdır ki hayatı yaşayabilsin.
I prefer we need more power and more power.
Evet belki geçmiş hayattaki çocuksu zevklerimize alışmış olabiliriz ancak olgunlaşmaktan başka çağremiz yok. Because the life is so hard and brutal.
Bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden birisi daima Geniş zeka, Akıl ve bilgidir. Akabinde hayat o kişi için daima güzel olacaktır.
Ahh... Hayat eziyor bizi bazen... Azıcık büyüyüp kendi yolumuza bakmalıyız.
Evet... Bazen hayatta dileyipte olmayan şeyler yaşadım. Mesela beni seven kızın olması, adam gibi bir ilişki ve beni anlayabilecek birinin olması gibi... Minecrafttaki kızlar ise sadece erkekleri trollemek, kandırmak, onları oyuncak etmek için kullanan bir takım salaklarla dolu oluyor. Maleesef. Her ne kadar olgunlaşsam da gene de bazı istediklerim daha özel şeylere kavuşabilmek için sabretmem gerektiğini biliyorum. Evet ben şu anda 16.7 yaşındayım ve 27 Temmuz'da net 17 yaşıma gireceğim. 1 Sene daha ekledik mi 18 OLUYOR. 18 yaşımdan sonra hayatımın baya değişeceğine inanıyorum.
Eğer bir insan Weak Pathetic Fool olursa, o kişi için hayat cehennem demektir.
Acılar insanı daima değiştirir.
Bir erkeğin daima Matrix olması gerekir yani güçlü daima güçlü olmalıdır ki hayatı yaşayabilsin.
I prefer we need more power and more power.
Evet belki geçmiş hayattaki çocuksu zevklerimize alışmış olabiliriz ancak olgunlaşmaktan başka çağremiz yok. Because the life is so hard and brutal.
Bir erkekte olması gereken en önemli özelliklerden birisi daima Geniş zeka, Akıl ve bilgidir. Akabinde hayat o kişi için daima güzel olacaktır.
Ahh... Hayat eziyor bizi bazen... Azıcık büyüyüp kendi yolumuza bakmalıyız.
Evet... Bazen hayatta dileyipte olmayan şeyler yaşadım. Mesela beni seven kızın olması, adam gibi bir ilişki ve beni anlayabilecek birinin olması gibi... Minecrafttaki kızlar ise sadece erkekleri trollemek, kandırmak, onları oyuncak etmek için kullanan bir takım salaklarla dolu oluyor. Maleesef. Her ne kadar olgunlaşsam da gene de bazı istediklerim daha özel şeylere kavuşabilmek için sabretmem gerektiğini biliyorum. Evet ben şu anda 16.7 yaşındayım ve 27 Temmuz'da net 17 yaşıma gireceğim. 1 Sene daha ekledik mi 18 OLUYOR. 18 yaşımdan sonra hayatımın baya değişeceğine inanıyorum.
Eğer bir insan Weak Pathetic Fool olursa, o kişi için hayat cehennem demektir.
Son düzenleme: