Uzun zaman sonra build denemesi

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba. Uzun zaman sonra bir build işine karıştım ve sizinde görüşlerinizi öğrenmek istedim. Build konusunda çok iyi olmadığımı söylemeliyim zaten fotoğraflardanda anlarsınız.Uzatmadan fotoğraflara geçelim
Giriş

Surun içi

Ahır

Surun içi (Gece)

Köy yolu

Köy

Resimler bunlar Köy hazır zaten ben sadece zemini değiştirdim ağaç diktim ve etrafını çevirdim. Sizinde build fikirlerinizi almak isterim ve görüşlerinizi yazarsanız sevinirim indirme linki isteyen olursa upload ederim şimdiden iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim. İyi günler iyi oyunlar..!

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Herkesin yapacağı derecede buil yapıyorsun.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Gayet Güzel ama kendini bundan daha iyi şeyler yaparak kendini daha iyi geliştirebilirsiniz.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Build konusunda çok iyi olmadığımı söylemeliyim zaten fotoğraflardanda anlarsınız.
Şu "geliştirebilirsin" işi biraz daha açılmalı, zaten her şey geliştirilebilir buna itirazı olan yok. Var mı önerileriniz, öyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir şeyler ya da nasıl geliştirilmesi hakkında tavsiye edeceğiniz metotlar? Zaten kişi burada oldukça mütevazi davranmış. Surlar daha uzun-kalın ve motifli olabilirdi, ağaçlar asimetrik olabilirdi, soldaki ev kale duvarına bitişik olmayabilirdi, aydınlatma yerde değilde sokak lambası şeklinde olabilirdi?..

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu "geliştirebilirsin" işi biraz daha açılmalı, zaten her şey geliştirilebilir buna itirazı olan yok. Var mı önerileriniz, öyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir şeyler ya da nasıl geliştirilmesi hakkında tavsiye edeceğiniz metotlar? Zaten kişi burada oldukça mütevazi davranmış. Surlar daha uzun-kalın ve motifli olabilirdi, ağaçlar asimetrik olabilirdi, soldaki ev kale duvarına bitişik olmayabilirdi, aydınlatma yerde değilde sokak lambası şeklinde olabilirdi?..
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kale duvarı ve ağaçların asimetrik olması için uğraşıcam. Soldaki yapıyı ahır olduğu için ortada değilde daha çok duvar dibinde güzel duracağını düşünerek yaptım. Sokak lambası olayınıda düşünmüştüm fakat o lambalarda bi redstone devresi olduğu için sokak lambasına yapma gibi bi şansım yoktu.

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herşeyin geliştirilmesi lazım, sıradan bir build tarzından uzaklaşman gerekiyor. Sur filan yapmak yerine daha farklı birşeyler yaratabilirsin :)

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herşeyin geliştirilmesi lazım, sıradan bir build tarzından uzaklaşman gerekiyor. Sur filan yapmak yerine daha farklı birşeyler yaratabilirsin :)
Can sıkıntısından oluşan bişeydi zaten şu anda benden detaylı ve devasa yapılar beklemeyin kendimi geliştirdikçe bişeyler atarım buraya :)

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gözüne gelen görüntünün ötesini görmen lazım,Gerçeklik algını geliştirmelisin!
Oldumu hocam?

AdexTR

Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Gözüne gelen görüntünün ötesini görmen lazım,Gerçeklik algını geliştirmelisin!

Oldumu hocam?
Kişi bunu tam olarak nasıl yapacak aydınlatırsan daha iyi olur. Gerçeklik algısını nasıl geliştirecek, 3 boyutlu yapboz yaparak mı? Ya da bilgisayarı balkona kurup görüğünü mü oyuna geçirmeli? Biraz örnek versen daha bilgilendirici olur.

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kişi bunu tam olarak nasıl yapacak aydınlatırsan daha iyi olur. Gerçeklik algısını nasıl geliştirecek, 3 boyutlu yapboz yaparak mı? Ya da bilgisayarı balkona kurup görüğünü mü oyuna geçirmeli? Biraz örnek versen daha bilgilendirici olur.
Gidiş yolunu vermek yeterli gerisini getiremeyen mimar olmasın.Herkesin kendini geliştirme stili farklıdır.

AdexTR

Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Gidiş yolunu vermek yeterli gerisini getiremeyen mimar olmasın.Herkesin kendini geliştirme stili farklıdır.
Elbette tamamen aynı değildir fakat senin dediğin gibi olsaydı o zaman resim kursları, müzik öğretmenleri ya da heykeltıraş dersi veren üstatlar olmazdı. Onu yapamıyorsa "olmasın" diye kesip atmak yanlıştır. Sanatta sınır yoktur fakat belirli temellere oturmamış bir yapı yarışmalara katılamaz. Bir pastel çalışması yapıldı diyelim, yapan kişi çalışmasını evrensel temellere oturtmalı, işte bu temellerden bahsedilmesi gerekiliyor. "Gelişebilirsin" ya da "sen gelişemezsin, mimar olma" demek bir çözüm yolu değil.