Uzun zaman sonra Minecraft'a tekrar başlamak.[İçeri]

Beğendinizm?Boş günlerimde oynamaya devam edeyimmi?

• Kullanılan toplam oy
    17

AklıOyunsör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet gençler,gerçekten bu aralar oyunlar piyasaya çıkmaya başladığından beri minecraft oynayamamıştım.Çünkü çıkan oyunları deniyordum,bu yuzden minecrafta zaman kalmıyordu. Neyse online oynamaya karar verdim ki,bir baktım serverlerde oyuncu kalmamış.Doğal bir şey.Okullar başladı çünkü.Bende bu hafta boş bir günümü minecraft oynayarak geçirdim.Dediğim gibi çok oyunculu oynamadım.Singleplayer'de başladım.Ve hala eskisi gibi guzel bır yaşam yarattım oyun içinde.Bende sıkıldım.Resimleri paylaşayım dedim.Yorumlarınız bekliyorum.

Başlangıç Hali

Az Gelişmiş Halleri

Son Hali Normal ve Doku Paketli

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben dağı delip ev yapıyorum. -,-
Dışarı yapacaksam da bayağı gelişmiş olmam gerek ki dışarı ev yapma ihtiyacı duyayım.İyi olmuş

AklıOyunsör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben dağı delip ev yapıyorum. -,-
Dışarı yapacaksam da bayağı gelişmiş olmam gerek ki dışarı ev yapma ihtiyacı duyayım.İyi olmuş
Haklısın.O da minecraftta başka bir başlama tekniği.Kişiye göre değişiyor.Ama bende genellikle bir mağara bulurum.İlk 3 gün orda yaşam faaliyetlerini gerçekleştiririm.Bu 3 günde dışarıda başka bir klube yaparım.Ve onun yanına çiftlik felan.Değişiyor duruma bağlı olarak.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Haklısın.O da minecraftta başka bir başlama tekniği.Kişiye göre değişiyor.Ama bende genellikle bir mağara bulurum.İlk 3 gün orda yaşam faaliyetlerini gerçekleştiririm.Bu 3 günde dışarıda başka bir klube yaparım.Ve onun yanına çiftlik felan.Değişiyor duruma bağlı olarak.
Ben de çiftlik yapmay çok severim. İlk ekmek tarlası yaparım daha sonra redstone bulurum otomatikleştiririm karpuz tarlası yaparım daha sonra da hayvan çiftliği yaparım
çok severim ben de tarla yapmayı

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Ben Uer Altına baglantili 100 150 magra acarim

Minecraft Yasağı Varken Galaxy S5 Aracılığı ile gönderildi