[♪≤V4m91r3≥♪] Minecraft PE Texture/Skin Yükleme (Android)

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar yararlı olur diye bir koyayım dedim nasıl texture ve skin yüklenir.

Minecraft Pocket Editionu indirdik veya satın aldık şimdi başlıyoruz.

1.Google Play Store'den PocketTool adlı programı indiriyoruz.

(Resim Alıntı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

2.Programı açıyoruz
(Resim Alıntı:
)

3.Install Downloaded Content'e tıklıyoruz.Önceden bir texture pack indirmiş olmamız lazım.Yoksa indirin. (Link:
Linki kısaltıyım diye adfly ekledim.)
(Resim Alıntı:
)

4.Üzerine Basılı Tutup "Install" diyoruz.

5.Sonra geri gidip Tool Kit'e Tıklıyoruz.

6.Oradan texture packımize basılı tutup Install veya Apply Olması lazım değilsede yanlış biliyorum ona tıklıyoruz.

Sonra Minecraft'ı Yeniden Yükleyecektir.Evet Diyip Geçiyoruz indiriyoruz.

Ve Texture Packımız hazır hayırl uğurlu olsun :)

Yardım Ettiysem ne mutlu bana

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olleeyy :( orda source yazıyor o cydia sourcesimi denedim 3 kere kabul etmedi source yanlış diyor

♪≤V4m91r3≥♪

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olleeyy :( orda source yazıyor o cydia sourcesimi denedim 3 kere kabul etmedi source yanlış diyor
Canım kardeşim bu android için Jailbreaklen felan alakası yok iOS için sonra çıkarıcam benimde ipadim var ama jailbreak yapamadığım için bende texture pack ve skin yükleyemiyorum. Sen nasıl yaptın hala hayranım sana birde sürümün kaç ?

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kanka senin sürüm kaç ios ? 6.1.2 de misin hala ? Bu arada ellerine sağlık arkadaşım alıntı olduğunu belirttiğin için ayrı teşekkür. :D

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam onu anladım işte onu belirtmende büyük bir şey sadece resim olduğu için neyse onu da ben yaptım diye yutturabilirdin ama sen onu seçmedin. :D

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Knk ben 6.1.2 de takılıyorum kardeş banamı sordun nasıl skin le tp yükledimi[DOUBLEPOST=1380965742,1380965490][/DOUBLEPOST]Knk bu arada evasion açıkladı tüm ios sürümlerine jb geliyorrrr ios 6.1.3 6.1.4 7.0 7.2 hepsineeeeeeeeeeeeeeee hemen ios 7.2 ye geçip jb yapcam cihaz bi hava alsın mahvoldu

MonkeyMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nasıl skin yükleyebiliriz Minecraft PE için? (Minecraft PE v0.7.5-6 ve internetten indirimiş olan için)