Aha alın şaheseri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kapat şu sekmeleri.Aha alın şaheseri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Merak etme her zaman hak verdiğim kardeşim,bu keklenti adlı arkadaş yüzüden konunun kapanacağını bildiğim için yedeğini notepadda hazırladım.[DOUBLEPOST=1436385127,1436384440][/DOUBLEPOST]Birazdan bu konuya ataistler saldırır.
Bir kaç saat sonra @Clapy bu konuya gelir ve o güzel mesajlarından bir tane yazar ve konu arşivlenir.
Benim şaheserim seninkini çürüttü!Aha alın şaheseri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Keklenti miKapat şu sekmeleri.
Merak etme bu keklenti adlı arkadaş yüzüden konunun kapanacağını bildiğim için yedeğini notepadda hazırladım.
Mintcraft ne ?Yanlış başmıssın ama daha iyi bir saheser çıkmıs ortaya.(kesinlikle turkcenle dalga gecmiyorum)Kapat şu sekmeleri.
Merak etme her zaman hak verdiğim kardeşim,bu keklenti adlı arkadaş yüzüden konunun kapanacağını bildiğim için yedeğini notepadda hazırladım.[DOUBLEPOST=1436385127,1436384440][/DOUBLEPOST]
Benim şaheserim seninkini çürüttü!
![]()
1. Keklenti diye dalga geçiyorumKeklenti mi
Mintcraft ne ?
Eğer o "o" harfini bilerek yaptıysanız ben de sizi bu forumun süper üyesi yapmaya adayım.Agor.io nerede? Süper oyundur kendisi.
İnternet kafedeki çocuklar bile WolfTeam'den bıkmış topluca süreleri bitene kadar (gözlerimle gördüm) agar.io oynarken sen diyorsun ki agar.io yu ekleAgor.io nerede? Süper oyundur kendisi.
O sekmeler lise, lise beğenmeye çalışıyomKapat şu sekmeleri.
Yanlız cinsiyet sorusunda ikisi de değil seçeneği vardı öyle hatırlıyorumAkinator da bülent ersoyu seçtim Karakterin erkek mi? dedi evet mi diyim hayır mı?
EkledimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.da ekle