Valorant Skye Özellikleri

yigit36

Cobain's suicide note
Mesajlar
90
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
44
Puanları
620
logo.png

skye.jpg

Selamlar. Bu yazımızda Skye adlı karakteri anlatacağım.
Son zamanların en popüler oyunlarından biri olan VALORANT'a, oyunun üçüncü sezonunda Skye adlı karakter eklendi. Gerçek adı Emily olan Avustralya'lı bu karakter, diğer karakterler gibi eşsiz güçlere sahip. Sage gibi oyuncuları iyileştirmemize olanak sağlayan karakterimiz, oyunun ikinci şifa özelliği olan karakteri. Aynı zamanda düşmanlarını kör edecek güçlere sahip. Özelliklerini ayrıntılı biçimde incelemeden önce bir kaç bilgi vereceğim. Bu karakter öncü bir karakter. Dolayısıyla haritaya ve oyuna hakim olmanız gerekmekte. Eğer ben önlerden oynayamam diyorsanız bu karakter kesinlikle size göre değil. Elinizde üç adet düşmanı kör edecek, görüş alanını kısıtlayacak güçler var. Bunları kesinlikle iyi kullanmanız gerekiyor. Unutmayın, takımdaki neredeyse en önemli görevi siz yapıyorsunuz. Maçın kaderi size bağlı olabilir. Şimdi gelin karakterimizin özelliklerini ayrıntılı bir şekilde inceleyelim.

Regrowth.png

DOĞANIN ŞİFASI
Bu özellik müthiş dostum! Çiçekli böcekli efektlerle bir daire oluşturuyor ve bu dairenin içindeki herkesi iyileştiriyor! Özelliği elinize aldıktan sonra sol klik tuşuna basarak aktif edebilirsiniz. Alttaki bardan ne kadar şifanızın kaldığını takip edebilirsiniz. Tek kullanımlık bir özellik değil. Aynı round içerisinde istediğiniz zaman aktif edip kapatabilirsiniz. Tavsiyem, bu özelliği tüm takım toplandığında kullanmanız. Unutmayın, yanlışlıkla aktif etseniz bile diğer el özellik yok olur. Yenisini satın almanız gerekir.
Maliyeti: 2.png 200
33.png


Trailblazer.png

AV PEŞİNDE
Gelelim bir diğer özelliğimize. Bu özellik, bir tazmanya kaplanı oluşturuyor ve bu kaplanı kontrol etmenize olanak sağlıyor. Kaplan ile rakibinizin üstüne atlayarak onu şok etkisinde bırakabiliyorsunuz. Tabi düşmanınız sizden hızlı davranıp kaplanınızı öldürmezse! Bu özellik sayesinde rakibin infosunu rahatça alıp, dikkatlerini dağıtabilirsiniz. Görüş alanı dar olsa da hızlı gitmesi bizim için artı puan alıyor. Unutma, yalnızca 5 saniyen var.
Maliyeti: 2.png 200
34.png


Guiding_Light.png

KILAVUZ IŞIK
Bu özellik, rakiplerinizi kör eden bir şahin çağırıyor. Falso verebildiğiniz bu özellikte E tuşuna basarak istediğiniz zaman şahini patlatıp, görüş alanındaki düşmanlarınızı kör edebilirsiniz. Dikkat edin, rakibiniz sizden hızlı davranırsa şahininizi öldürebilir! Tüm bunları yapmak için sadece 4 saniyeniz var. Eğer 4 saniye içinde E tuşuna basarak şahininizi aktifleştirmezseniz, şahininiz yok oluyor ve kimseyi kör etmiyor. Fakat bu durumu avantaja çevirmeniz mümkün. Diyelim ki 4 saniyeniz geçti ve kuşu patlatamadınız. Rakibiniz gelen kuşu gördüğünde kör olmamak için arkasına dönecektir. Siz de tam o sırada ortaya çıkıp rakibinizi alt edebilirsiniz.
Maliyeti: 2.png 100
334.png


Seekers.png

İZSÜRENLER
Geldik son özelliğimize. Bu özellik, aynı zamanda ultimiz. Düşmanların görüşünü kısıtlayan üç adet izsürenler (Oyunun uydurduğu bir isim, siz onu sihirli bir çiçek gibi düşünebilirsiniz.) fırlatırsınız. Bu izsürenler, üç farklı rakibe doğru gitmeye başlar. Rakibi, tıpkı Omen'ın görüş alanını kısıtlama özelliği gibi kör eder. Dikkat edin, bu özellik de kırılabiliyor!
Maliyeti: 6 Puan
333.png


Yazımızın sonuna geldik. Umarım yararlı olmuştur. İyi forumlar.

 


Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
Mesajlar
355
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
197
Puanları
400
Ruh hali
Eline Sağlık :kalp:
 

Üst