Valoranta başlamayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir oyun?

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Oynanır mı? Bu arada PC özelliklerim şunlar:

İşlemci: i5 8. Nesil
Ram: 8GB
Ekran Kartı: MX130

Daaydreamer

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
3
//Kendi düşüncelerim
Oynanış ve grafikler iyi, yani oyunun ücretsiz olması dışında sıkıntısı yok gibi görünüyor -ki ücretli olsaydı da kitle daha iyi olur muydu emin değilim.
Oyun iyi ama kitleye gelecek olursak çok kaba ve toxicler. Tabii ki genel konuşuyorum, her oyuncu aynı değil ama her el çıkıyor kaba oyuncular. İyi oynayamıyorsan küfür de yiyebilirsin.
Sohbeti kullanmamanı tavsiye ediyorum. Bilgi almak için bakabilirsin. Onun dışında bakmasan da olur.
Sohbeti takmadan oyuna bakarsan oynanabilir.

bayoreo

the lord of oreos
En iyi cevaplar
11
Oyunda orta veya yüksek ranklarda toxiclere rastlamadim. Ayrıca oyun güzel ve eğer kötü oynadiğini düşünüyorsan da Gözcü veya Kontrol Uzmanı rollerinde oynayabilirsin.

Spankly

Play.Agoranw.com
En iyi cevaplar
0
eğer 5 pre değilsen girip kanser olabilirsin adama shift bas diyorum benim klavyemde shift yok diyor ve koşuyor birde rakipte 1-10 giden adam bir bakmışsın 2 3 el sonra 11-10 olmuş hileyi aşan çok oyuncu var açıp kapatıyorlar belli etmemek için birde.

Lolün ilk zamanlarında hile nasılsa burdada öyle seni görüyorlar nerden gelceğini bilip vuruyorlar birde kafadan cok temiz vuruyorlar aimleri iyi sanırım. Söyleyincede hile değilim diyorlar :D

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Başladım. başından kalkamıyorum şu an :D discordum BRKN#0929 durumumda görebiilirsiniz. girip çıkıp duruyorum oyuna :D spike hücum çok güzel, mainim sage.