canerartuc
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Forum Gamer üyeleri, uzun zamandır düşündüğüm ve yavaş yavaş başladığım ValseNetwork sunucusuna yardım edecek ve benimle beraber ValseNetwork sunucusunu geliştirecek arkadaşlara ihtiyacım var. Bu süreçte yanımda olmak isterseniz kapımız size her zaman açık.
Ekibe Hangi Yetkili Alımları Var?
- Yetkili(Admin)
- Moderatör
- Pluginer
- Discord Yetkilisi
- Rehber
Neden Biz?
ValseNetwork, oyuncularına zevkli,eğlenceli ve vakit geçireceği bir sunucu olma yolundadır. Bir kaç sunucu açma denememiz oldu ve başarısız olduk ama ne kadar hata yaptıysak o kadar hatalarımızdan ders aldık ve bugünlere geldik biz yükselmeyi ve kaliteli,eğlenceli içerikler ile oyuncularımızı eğlendirmeyi ve göze uygun şekilde oynaması ve oynadığı oyundan keyif almasını amaçlıyoruz.
Kısacası ValseNetwork:
İlk başlarda Faction ile öne çıkan sunucu zamanla HUB yani birçok oyunu içerisinde barındıran bir sunucu olacaktır, hatalarından ders alan ve temkinli ilerleyen bir sunucu.
Şartlarımız Nedir?
- İlk olarak, 16 yaşına girmiş ve geçmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Sunucu hakkında Kötü/İyi eleştiri yapmalı ve bize fikir sunarak sunucu gelişiminde bize yardım etmelidir.
- Yaşına göre uygun, saygılı gerek yaşından büyük davranmalıdır.
- Ne kadar aktif ve ilgili olursanız o kadar iyi olacaktır.
Forum:
Ad:
İstenilen Yetki:
Discord:
Eğer şartları kabul eder ve bu işi yapabileceğiniz düşünüyorsanız hem bu forum üzerinden hem discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Caner Artuç#0046
Ekibe Hangi Yetkili Alımları Var?
- Yetkili(Admin)
- Moderatör
- Pluginer
- Discord Yetkilisi
- Rehber
Neden Biz?
ValseNetwork, oyuncularına zevkli,eğlenceli ve vakit geçireceği bir sunucu olma yolundadır. Bir kaç sunucu açma denememiz oldu ve başarısız olduk ama ne kadar hata yaptıysak o kadar hatalarımızdan ders aldık ve bugünlere geldik biz yükselmeyi ve kaliteli,eğlenceli içerikler ile oyuncularımızı eğlendirmeyi ve göze uygun şekilde oynaması ve oynadığı oyundan keyif almasını amaçlıyoruz.
Kısacası ValseNetwork:
İlk başlarda Faction ile öne çıkan sunucu zamanla HUB yani birçok oyunu içerisinde barındıran bir sunucu olacaktır, hatalarından ders alan ve temkinli ilerleyen bir sunucu.
Şartlarımız Nedir?
- İlk olarak, 16 yaşına girmiş ve geçmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Sunucu hakkında Kötü/İyi eleştiri yapmalı ve bize fikir sunarak sunucu gelişiminde bize yardım etmelidir.
- Yaşına göre uygun, saygılı gerek yaşından büyük davranmalıdır.
- Ne kadar aktif ve ilgili olursanız o kadar iyi olacaktır.
Forum:
Ad:
İstenilen Yetki:
Discord:
Eğer şartları kabul eder ve bu işi yapabileceğiniz düşünüyorsanız hem bu forum üzerinden hem discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Caner Artuç#0046