- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Gamer.Com.TR üyeleri!
Bu konuda sizlere olası bir vampir saldırısında (kim bilir gelecekte olabilir) nasıl kurtuluruz (korunuruz), bunu anlatacağım. CERN yardımcıları ve BSHG' nin araştırma çalışmaları ile vampirlerin ölü olmadığını,VC17 virüsünün vücutta sinir,kas hücreleri üstünde mutasyon geçirmesiyle bu hastalık oluştuğunu açıklamışlardır. Yani vampirler bir tür mutasyon geçirmiş insanlardır. Vampirler, animasyon filmlerindeki gibi insanın kendisini değil, kanını severler. Her türlü kan ememezler. Vampirlerin ten renkleri genellikle bembeyaz olur. (Burası yanlış olabilir, çünkü insan kanı emdiklerine göre tenlerinin daha canlı olması gerekmez mi ? ) Köpek dişleri, diğer dişlerine göre daha uzun olur. Çünkü kanı daha güçlü emebilmeleri için olabilir. Çok hızlı hareket edebilirler. Normal bir insandan kat kat daha hızlıdır. İnsanların ve diğer düşünebilen canlıların, aklını ve düşüncelerini okuyabilirler. Mesafeleri uzak olsa bile çok kısık sesleri duyabilirler. Gözlerinde beyaz yer yoktur. Siyah gözlü ise, gözünün her yeri siyahtır. Peki bunları okuduk, nasıl kurtulabiliriz (korunabiliriz) ?
- Kurtulma (Korunma) Yolları -
- Vampirler çok hassastırlar. Yani güneşte dışarı adım atmazlar. Eğer güneş var iken size saldırmaya kalkışdıysa onu, güneşi kullanarak yanmasını sağlayabilirsiniz.
- Onu aç bırakabilirsiniz. Yani kan almaması için kan merkezlerini kilitleyebilirsiniz.
- Suda boğabilirsiniz.Suda boğarsanız derisi yavaş yavaş toza dönüşür. Aynı işlem güneşte de olur.
- Birde haç maddesi var. Vampire tuttuğunuzda derisi yanar.(Tabi ben buna inanmıyorum)
- Diğer bir maddede tahta vb. eşyaların vampirin tam kalbine saplamaktır. Vampir o an toza dönüşür.
CERN : Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi