Vanilla Server

Sunucuda yer almak ister misin?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gençler bunca zamandır aklımda olan bir fikir var. Eskiden yapmayı düşündüm ama kimse oynamaz diye tahmin ettiğimden vazgeçtim. Aranızda hala minecraftı pluginsiz olarak oynamaktan zevk alanlar eminim ki vardır. Yazın veya ileriki dönemde Whitelist i olan başlangıçta sadece bilindik üyeleri alacağım sonrada var olan üyelerin davetleriyle yeni katılımcıları alacağım. Serverda banlanan olursa geri dönüşü olmayacağından dolayı kimse grief yada trollük yapmaz diye dişünüyorum. Sadece bir iki plugini güvenlik amacıyla kullanacağım. Eğer talep olursa basit oyunu fazla değiltirmeyecek şeyler eklenebilir. Pazar sistemi vb
Böyle bir sunucuda oynamak ister misiniz?

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Whiteliste beni ekleyeceksin, zorundasın @_@ Bu arada premium olmayacak değil mi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
@Justsas Açtı Vanilla Tarzı Tek Farkı Spawn Cart Curt Falan Komutları Vardı Birde Chest Kilitleme Falan
Bu İşler Öyle Sandığın Gibi Ban Yeyince Geri Gelememe Olayı Gibi Şeylerden Korkupta Grief Yapmayacaklar Gibi İşlemiyor Keşke Herkes Öyle Düşünse
Adam Sunucuya Girmek İçin Bir Tarafını Yırtıyor Suncuya Geliyor Bakıyor " Neden Warp Yok " - " Neden Kit Yok " - " Neden Lapis Yok " - " Alım Yok * Gibi Server " Gibi Sözlerle SUnucuyu Kötüleyip Ban Yedikten Sonra Binbir Türlü İftira İle Sunucuyu Kötülüyorlar
Kitlemiz Bunlara Alışık Değil Eğer Öyle Bir İsteğin Varsa Hamachi Oynamaya Devam Et

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Her şey yapılabiliyor :( Yeter ki biraz uğraş :(
Neler yapılabileceini çok iyi biliyim ama pluginler daha iyi ayrıca lag yapmıyı :(

Hem benim komut bloğu bilgim senin komut bloğu bilgini yener .s *[DOUBLEPOST=1434573808,1434573746][/DOUBLEPOST]
uğraşırsan istediğin herşeyi yaparsın adamlar telefon,Transformes,kaykay vb. şeyler yapılıyor :D
Zaten uğraşıyorum ve o tür şeyler yapıyorum
Youtubea komutustası diye bi arat :(
Ayrıca pluginler çok çok daha iyi :(