Var mı önereceğiniz güzel, olgun bir sunucu ?

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Skyblock hard ya da güzel fazla abartılmamış bir faction arıyorum ama bulamıyorum sabahtan beri. Böyle bi sunucu var mı ya cidden ? Kışın gelip direk pcnin başına geçerek saatlerce oynardım çok zevkliydi eskiden. Candycraft'ın faction hali gibi, Craftolia'nın Skyblocku gibi bir sunucu arıyorum. Ya da daha iyisi AnadoluNW gibi sunucu da olabilir... Var mı önereceğiniz güzel, olgun bir sunucu ?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani sen şimdi niye atraksiyon yapıyorsun da bizi heyecanlandırıyorsun böyle garip garip hallere sokuyorsun anlamadım ki kim kime neyle ne için nerede ne zaman....
Varmı öyle bi sunucu bilsem ._. @ilkeroyun ile bi ara bi sunucuda oynadıydık SkyblockSurvival ekenomi yok yani. Özelden atarım istersen ? Premium sunucu ._.
GhostMc
CraftMiner
Bunlarda oynadıydım bi ara. Bak istersen ._. Olmadı biri portlu açsın girek :D

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olgun sunucu istiyorsan Son Oyuncu skyblock ve survival var ama survival fazlaca deli eder insanı.

GevezeOyuncuNW

play.gevezeoyuncu.com 1.11.2
En iyi cevaplar
0
Belki biraz küçük bir serveriz ama Skyblock konusunda iddialıyız çoğu serverdan artılarımız ve eksilerimiz var bekleriz.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Yani sen şimdi niye atraksiyon yapıyorsun da bizi heyecanlandırıyorsun böyle garip garip hallere sokuyorsun anlamadım ki kim kime neyle ne için nerede ne zaman....
Varmı öyle bi sunucu bilsem ._. @ilkeroyun ile bi ara bi sunucuda oynadıydık SkyblockSurvival ekenomi yok yani. Özelden atarım istersen ? Premium sunucu ._.
GhostMc
CraftMiner
Bunlarda oynadıydım bi ara. Bak istersen ._. Olmadı biri portlu açsın girek :D
Bi bitmediniz :DD

Şaka şaka türkiyede ilk skygrid sunucuyu açıyorum girin sunucuyu olgun yapın 3 günlük sunucu siz girinki sunucu seviyesi belirlensin ip isteyenler özele :D