turkler
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız: Emre
Soyadınız: Eh, o kadarını da bilmeyin
Yaşınız: 14
Oyun İçi İsminiz: TurkerRS
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 2012'den biri (Hesabımın oluşturulma tarihine de bakabilirsiniz)
Nerelerde Yetkiliydiniz Veya Yetkilisiniz: Bu güne kadar 2 sunucuda yetkiliydim, bir 2013 civarı ismini hatırlamadığım, bir de CumhurPvP (Alım threadi hala aktif, bakabilirsiniz) fakat CumhurPvP bir kaç günde kapandı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyormusunuz: Bu formu doldurduğuma göre evet.
Oyunculara Davranışınız Nasıldır: Görgü kuralları içinde kalmaya çalışırım.
Kelimeleri Düzgün Kullanırmısınız: Meh, olabildiğince.
Küfür edermisiniz: Arada bir, fakat genelde daha ''Pasif'' olarak kullanırım. (Hani, ''Ben senin ananı'' yerine ''Benim şansımı'' falan)
İstediğiniz Yetki: Admin pozisyonu.
Bilginiz(% olarak): Kişisel olarak bilginin pek yüzdeyle ölçülebilceğine inanmıyorum.
Oyuncular Ve yetkililer İle İyi Anlaşırmısınız: Kesinlikle.
Kaç Sunucuda Çalıştınız: 2
Çalışdığınız Sunucuları Sayarmısınız: CumhurPvP, bir de ismini hatırlayamadığım başka bir sunucu. (Çıldırıcam, son 15 dakikadır adını hatırlamaya çalışıyorum, sunucu cyberpunk temal factions gibi bir şeydi
)
Forumu Doldururken Herhangi Bir yeri Uydurdunuzmu: Tabii ki de hayır.
Soyadınız: Eh, o kadarını da bilmeyin
Yaşınız: 14
Oyun İçi İsminiz: TurkerRS
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz: 2012'den biri (Hesabımın oluşturulma tarihine de bakabilirsiniz)
Nerelerde Yetkiliydiniz Veya Yetkilisiniz: Bu güne kadar 2 sunucuda yetkiliydim, bir 2013 civarı ismini hatırlamadığım, bir de CumhurPvP (Alım threadi hala aktif, bakabilirsiniz) fakat CumhurPvP bir kaç günde kapandı.
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyormusunuz: Bu formu doldurduğuma göre evet.
Oyunculara Davranışınız Nasıldır: Görgü kuralları içinde kalmaya çalışırım.
Kelimeleri Düzgün Kullanırmısınız: Meh, olabildiğince.
Küfür edermisiniz: Arada bir, fakat genelde daha ''Pasif'' olarak kullanırım. (Hani, ''Ben senin ananı'' yerine ''Benim şansımı'' falan)
İstediğiniz Yetki: Admin pozisyonu.
Bilginiz(% olarak): Kişisel olarak bilginin pek yüzdeyle ölçülebilceğine inanmıyorum.
Oyuncular Ve yetkililer İle İyi Anlaşırmısınız: Kesinlikle.
Kaç Sunucuda Çalıştınız: 2
Çalışdığınız Sunucuları Sayarmısınız: CumhurPvP, bir de ismini hatırlayamadığım başka bir sunucu. (Çıldırıcam, son 15 dakikadır adını hatırlamaya çalışıyorum, sunucu cyberpunk temal factions gibi bir şeydi
Forumu Doldururken Herhangi Bir yeri Uydurdunuzmu: Tabii ki de hayır.