- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Arkadaşlar merhaba! Malum 15 Tatile az bir zaman kaldı belki vaktini güzel değerlendirmek için kitap okumak isteyen, bilgi haznesini genişletmek isteyen insanlar vardır diye düşündüm. O yüzden bu konuyu açmaya karar verdim.
Kitabın kapak şekli şu şekilde :
Kitabın yazarı olan Nikola Tesla efsane olarak nitelendirilen Amerikalı Fizikçi ve Mucitlik gibi üstün bilgi isteyen görevlerde baş rol oynamıştır. E haliyle bu adamın nasıl bir dünyası var anlamak lazım. Bir azda olsa anlamamız için yazılmış olan bu kitapta. Kitap içerisinde haliyle Fizik çalışmaları ve projeleri söz alıyor. Benim yazıcaklarım bu kadar çünkü gerisi iyice sizin okuma zevkinizi kaçırabilir.
Kitabın kapak şekli şu şekilde :
Kitabın yazarı olan Nikola Tesla efsane olarak nitelendirilen Amerikalı Fizikçi ve Mucitlik gibi üstün bilgi isteyen görevlerde baş rol oynamıştır. E haliyle bu adamın nasıl bir dünyası var anlamak lazım. Bir azda olsa anlamamız için yazılmış olan bu kitapta. Kitap içerisinde haliyle Fizik çalışmaları ve projeleri söz alıyor. Benim yazıcaklarım bu kadar çünkü gerisi iyice sizin okuma zevkinizi kaçırabilir.
Nefretiniz elektriğe dönüştürülebilseydi bütün dünyayı aydınlatmaya yeterdi.
Bütün canlılar evrenin çarkında iç içe geçmiş dişlilerdir.
Bütün canlılar evrenin çarkında iç içe geçmiş dişlilerdir.