Tümüyle 4000 ' a nasıl bir canavar ortaya çıkar alıcağımsadece kasa fiyatı?
Bir şeyler toplayabilirim. mouse, kulaklık felan vardır herhalde.Tümüyle 4000 ' a nasıl bir canavar ortaya çıkar alıcağım
Tümüyle olucak mause , klavye , kulaklık hariçBir şeyler toplayabilirim. mouse, kulaklık felan vardır herhalde.
Tamam[DOUBLEPOST=1410208056,1410208017][/DOUBLEPOST]Yarını beklersen toplarım.
Çok teşekkürler.Bende de bütçe olacaktı ki.. Eh, şimdiden hayırlı olsun sana..
Bu konuda tam profesyonel değilim fakat bütçem 4000 TLOnlara bütçeni ve ne gibi şeylerde kullanacağını söyle onlar o bütçeye en iyisini topluyor.
Leptop almayacağım kasa tercihim4000 TL ' ye benim bilgisayarı alamazsın ancak bir kaç kademe düşügünü alabilirsin.Bendeki leptop MSI GE70 16GB RAM GTX765M benim MSI şirketinde tanıdığım olduğu için direk fabrika üretim fiyatına aldım ancak sana önerim MSI GE70 alman .
Açık değildim kontrol edeceğim bir az sonra ..[DOUBLEPOST=1410277409,1410277311][/DOUBLEPOST]
Oyun oynayacağını farz edersek bu sistem iyidir. Ama ''benim işim render'' derseniz daha farklı bir sistem toplayabilirim.
İşin gücün server kurmak herhalde kurabilirsin kardeş bunu neden söyledin onu anlamadım Ayrıca server gelip geçici bilgisayarı kaç yıl kullanıyorsun kim bilir onun yüzünden servere para vermemBen o parayla 2*16 GbRam 1Tb Hafızalı bi kasa alıp Win Server 2012 Yükletip Server Kurardım
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi