vAuth Setlogin Sorunu!

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bilimsel olarak açıklarsak sorun şu: vAuth giriş yapmak için insanları okyanuzun üstünde havada kayıt/giriş yaptırmaya çalıştırıyor. Bununla birlikte güvenliği yüksek sunucumuzun fly hack koruması aktifleşiyor. Ve oyuncuyu sunucudan atıyor kısa sürede giremezse. Ama bunu bazen anında olduğu için giriş yapmak çok zorlaşıyor.

Buna bende spawna /setlogin çekerek çözüm buldum. Başlangıçta işe yaradı fakat 10-15 dk sonra tekrar eski yerine yani okyanusta başlatmaya başladı. Config de bir şeyler var değiştirdim reload çektim ve onun üzerinden kaç defa reload çekeli çok oldu. Bir fark yok. Nasıl düzelteceğiz?

Ayrıca pluginlerden, sunucu yönetiminden anlayanlar bir yardım edebilirler inceleme yaparak.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sunucudan başımı soktum direk kick yedim.
"oyuncuyu sunucudan atıyor kısa sürede giremezse" kısa süre mi :D Sizin acilen bu plugini değiştirmeniz ya da bir çözüm bulmanız gerekiyor.
İlk girişte spawnda /register istedi, ikinci girişte okyanusa ışınladı. Hadi okyanusta fly'den kick atıyor eyvallah. Ama spawnda doğduğum zamanda kick attı, yani okyanusun üstünü kapatmak ne kadar işe yarar bilemeyeceğim. Anti hileyi kapatmayın önermem. Authme kullansanız sizin için daha uygun olabilir.

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Sunucudan başımı soktum direk kick yedim.
"oyuncuyu sunucudan atıyor kısa sürede giremezse" kısa süre mi :D Sizin acilen bu plugini değiştirmeniz ya da bir çözüm bulmanız gerekiyor.
İlk girişte spawnda /register istedi, ikinci girişte okyanusa ışınladı. Hadi okyanusta fly'den kick atıyor eyvallah. Ama spawnda doğduğum zamanda kick attı, yani okyanusun üstünü kapatmak ne kadar işe yarar bilemeyeceğim. Anti hileyi kapatmayın önermem. Authme kullansanız sizin için daha uygun olabilir.
Extreme lagdan atmıştır büyük ihtimal. En azından altınız dolu olunca girme şansınız daha yüksek oluyor. Bir kaç denemeye girersiniz veya hemen anında. Ama boş olunca hayatta giremiyorsunuz O_O

Şimdi Fly sorununu çözdüm 0-64-0'a ışınlanıp. Şu an aşağı düşmüyor zeminde daha rahat girebilecekler internetinde pek sorun yaşamayanlar ve hile yapmayanlar.