adenzu54
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Vay be... Ne kadar eğlenceliydi şunları oynamak. Her gün arkadaşlarla buluşup oynamak. Nedense oyun oynamak şu an o kadar da eğlenceli değil 
Spor oyunlarından bir onu becerebilir ve severdimcirit atma falan vardı![]()
aynen çok yükseğe atınca ufo düşerdiSpor oyunlarından bir onu becerebilir ve severdim. Hatta bir yere atınca UFO falan düşerdi
![]()
Hıyarın antisini mi savuyor? Nasıl bir cümle oAnti hıyar savarlar devrede!
Anti uçak savar - Anti hıyar savar :sinsi:Hıyarın antisini mi savuyor? Nasıl bir cümle o![]()
Benim aklıma da arabalı bir oyun geldi acaba aynı oyun mu? Böyle pembeli bir şeydi galiba zıplıyordu platformdan platforma, o mu acep?
Benim aklıma da arabalı bir oyun geldi acaba aynı oyun mu? Böyle pembeli bir şeydi galiba zıplıyordu platformdan platforma, o mu acep?
şeyimi diyosun nesquiqten çıkan oyun cd si ekran 2 ye bölünüyor monster carlarla yarışıyorsun
he yok o değilmiş bu re-volt :/![]()
Bu bir aralar profil fotoğrafım vardı![]()
Hayır re-volt değildi Monster Cars dı eminimşeyimi diyosun nesquiqten çıkan oyun cd si ekran 2 ye bölünüyor monster carlarla yarışıyorsun
he yok o değilmiş bu re-volt :/
ozaman o ilk dediğimdir cd nin 2 yüzüde aynı hiçbir resim yoktu değilmiHayır re-volt değildi Monster Cars dı eminim.
Hatırlamıyorumozaman o ilk dediğimdir cd nin 2 yüzüde aynı hiçbir resim yoktu değilmi![]()
Ben de o tür oyunları çok severimBen hala retro/8bit oyunlar oynamaktan cidden çok zevk alıyorum :3