VDS Makinalar için bungeecord kurulum videosu çekeyimmi?[Oylama]

Videoyu çekeyimmi?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Aranızda lazım olan vardır illaki ne dersiniz bir basit anlatım videosu çekeyimmi?
Muhtemelen 1.7.x için olacak bu video.
Oylarınız için şimdiden teşekkürler :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Forumda Zaten Mevcut.
Anam göremedim link basarsın artık :D
Sen onu bırakıpta paketi yapsan :D :p :D :p
Paketi 1.7.x Yapmaya karar verdim o yüzden bazı plugin yapımcılarına mesaj attım fakat 1.7.9 versiyonda fazla özellik getirecekleri için şu an ne türkçeleştirme yapabiliyorum nede paketi tamamlayabiliyorum. Hayırlısı şu pluginleri paylaşsalar hemen başlayacağım çalışmaya. Malum boş zamandada sizlere yardımcı olabilecek videolar çekiyorum :)[DOUBLEPOST=1408959670,1408959617][/DOUBLEPOST]
Emrah abimizi unutmuşum ^^. Fakat ben zaten video dedim. Ona göre oy verirseniz daha rahat olur.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anam göremedim link basarsın artık :D

Paketi 1.7.x Yapmaya karar verdim o yüzden bazı plugin yapımcılarına mesaj attım fakat 1.7.9 versiyonda fazla özellik getirecekleri için şu an ne türkçeleştirme yapabiliyorum nede paketi tamamlayabiliyorum. Hayırlısı şu pluginleri paylaşsalar hemen başlayacağım çalışmaya. Malum boş zamandada sizlere yardımcı olabilecek videolar çekiyorum :)[DOUBLEPOST=1408959670,1408959617][/DOUBLEPOST]
Emrah abimizi unutmuşum ^^. Fakat ben zaten video dedim. Ona göre oy verirseniz daha rahat olur.
Yakında video çekicem zaten baya detaylı olacak her türlü detayı ekleyeceğim bungeecordun baya detaylı ayarları var.

KralDerT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey soracaktım 1 makina üzerinden 2-3 server açabiliyormuyuz açabiliyorsak onları birbirine bungee cord ile bağlayabilirmiyiz ?

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Bir şey soracaktım 1 makina üzerinden 2-3 server açabiliyormuyuz açabiliyorsak onları birbirine bungee cord ile bağlayabilirmiyiz ?
Evet açabilirsin. Fakat bunu 8 Veya 12 Gb ramlı serverlere uygulamanı tercih ederim. Birde çekirdek sayın fazla olmalı 4 Çekirdek yetecektir herhalde.

R

Reloven

Ziyaretçi
Bende Çekicek Bişi Bulamıyorum :D Plugin Türkçeleştirme Desen Zaten İzlenmiyor.