MuzafferM54
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar En güvenilir , En Ucuz ve En Güzel Hizmet veren bir Site arıyorum. VDS alacağım. Nereyi Önerirsiniz ??
Hostinger çok pahalı.Hostinger,Batihost,Cobtabo
Fransa lokasyon VDS al Batıhosttan, memnun kalırsın. Fransa lokasyonda dahili DDOS koruması var, 60 ping alırsın , fakat Türkiyeye oranla çok daha sağlam alt yapısı ve cihazları var..şu an Batıhost almayı düşünüyoruz. Ancak daha ucuz ve kaliteli yer olup olmadığını öğrenmek istedim.
Fransa lokasyon VDS al Batıhosttan, memnun kalırsın. Fransa lokasyonda dahili DDOS koruması var, 60 ping alırsın , fakat Türkiyeye oranla çok daha sağlam alt yapısı ve cihazları var..
Bu arada Tolga Abi'nin selamlarınıda iletmeyi unutma Erkan Abiye ^^
Tolga abi kimFransa lokasyon VDS al Batıhosttan, memnun kalırsın. Fransa lokasyonda dahili DDOS koruması var, 60 ping alırsın , fakat Türkiyeye oranla çok daha sağlam alt yapısı ve cihazları var..
Bu arada Tolga Abi'nin selamlarınıda iletmeyi unutma Erkan Abiye ^^
Makinenin özelliğine göre değişir. BatiHOST kaliteli makine'ler veriyor, bu yüzden pahalı geliyordur bence gayet normal, verdiğimiz para'ya değiyor.Güzel ama biraz fazla pahalı lokasyon ben bir ara yurt dışından yabancı lokasyonlu vds alıyodum onlar bile daha ucuzdu ama Batihost hepsinden kaliteli vdslere sahip
sende ilk ay 2 gb lıktan 20 30 kişiden başlayacaksın.. Direk öyle pat diye yüksek özellikli sunucudan başlama, sunucun güzelse, adminliğin iyiyse, oyunculrla muhabbet ortamı ve minigamelerde mücadele yaratırsan vip sata sata yükseltirsin... Hem mobil ödemesi olan firma bulmakta zor, hatırlatırım.. Yoksa sana 5 tane daha alternatif verirdim ama EFT- Paypal çalışıyorlar.Güzel ama biraz fazla pahalı lokasyon ben bir ara yurt dışından yabancı lokasyonlu vds alıyodum onlar bile daha ucuzdu ama Batihost hepsinden kaliteli vdslere sahip
Tolga abi kim![]()
Makinenin özelliğine göre değişir. BatiHOST kaliteli makine'ler veriyor, bu yüzden pahalı geliyordur bence gayet normal, verdiğimiz para'ya değiyor.
sende ilk ay 2 gb lıktan 20 30 kişiden başlayacaksın.. Direk öyle pat diye yüksek özellikli sunucudan başlama, sunucun güzelse, adminliğin iyiyse, oyunculrla muhabbet ortamı ve minigamelerde mücadele yaratırsan vip sata sata yükseltirsin... Hem mobil ödemesi olan firma bulmakta zor, hatırlatırım.. Yoksa sana 5 tane daha alternatif verirdim ama EFT- Paypal çalışıyorlar.
-__- asdfsdhgfhgj.Tolga abi kim![]()
-__- asdfsdhgfhgj.
Sen batıhosttan al, dediğim gibi fransa lokayson al, ramden tasarruf etmek istiyorum, güvenlik konusunda biraz risk alırım dersen windows xp 64 bit kurdur. Linux biliyorsan linux kurdur, iyice tasarruf edersin.