• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Vds Paylaşma

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamın Aleyküm

Arkadaşlar ben kendime vds aldım 1 gb ram var Deneme olarak aldım. Yöncü.com dan alıcaksınız sizde alın tavsiye ederim. Desteği vb çok iyi. Neyse biz konumuza geçelim.

Ben kendi vds mi arkadaşlara geçici bir süre vermek istiyorum. Direk bilgileri verirsem şifresini değiştirirler. O yüzden veremiyorum. Bunun programı vb var mıdır ? Mesela ben belli bir saat vds me girebilsinler Bunun gibi bir şey arıyorum. Bilen veya buna benzeyen bir program varsa önerir misiniz ?

Çok saolun okuduğunuz için.

Vds alıcaksanız = yoncu.com Tavsiyem

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet anladık, yöncü tavsiyen.

arkadaşlarına verirken kendilerine user açarak verebilirsin,
admin kullanıcısı kendine kalır, şifresini değiştirilemez ve asla expire olmayacak şekilde ayarla.
yinede bilen birisi değiştirebilir zira uzak masaüstü vermen için adamı admin yapman gerekli.

bak burada soru sordun ama yöncü gelip cevaplamadı, batihost cevapladı sorunu, aynı cebinde para kalmadığında Kipa'nın, Bim'in sana ekmek vermeyip, mahalle bakkalının ekmek vereceği örneğinde olduğu gibi.

evet anladık, yöncü tavsiyen. aferin.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1

admin kullanıcısı kendine kalır, şifresini değiştirilemez ve asla expire olmayacak şekilde ayarla.
yinede bilen birisi değiştirebilir zira uzak masaüstü vermen için adamı admin yapman gerekli.

bak burada soru sordun ama yöncü gelip cevaplamadı, batihost cevapladı sorunu, aynı cebinde para kalmadığında Kipa'nın, Bim'in sana ekmek vermeyip, mahalle bakkalının ekmek vereceği örneğinde olduğu gibi.

Erkan bey adama niye bu kadar atar yaptınız ben onu anlamadım :D

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
iki kere tavsiyem yazmış ya, orda koptum. :) şaka bir yana, böyle suni tavsiyeler beni geriyor. Yöncü ile kötü bir şey yaşamamışsın, kötü bir deneyimin yok, kaç aylık müşterisin? Bu tür tavsiye 'leri hiç kavga etmeden 1 ayda evlenen çiftlere benzetiyorum, abi adamın/kadının ne olduğunu, ego seviyesini, kavga, anlaşmazlık durumunda tepkisini hiçbir şeyini bilmiyorsun. Binlerce müşteri arasında adam için 20 TL 'sin. Bu yöncü için değil, bütün büyük firmalar için böyle. Neyse abi adam yöncü yü tavsiye ediyor, bize ne :) uzaklaşalım bence.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
iki kere tavsiyem yazmış ya, orda koptum. :) şaka bir yana, böyle suni tavsiyeler beni geriyor. Yöncü ile kötü bir şey yaşamamışsın, kötü bir deneyimin yok, kaç aylık müşterisin? Bu tür tavsiye 'leri hiç kavga etmeden 1 ayda evlenen çiftlere benzetiyorum, abi adamın/kadının ne olduğunu, ego seviyesini, kavga, anlaşmazlık durumunda tepkisini hiçbir şeyini bilmiyorsun. Binlerce müşteri arasında adam için 20 TL 'sin. Bu yöncü için değil, bütün büyük firmalar için böyle. Neyse abi adam yöncü yü tavsiye ediyor, bize ne :) uzaklaşalım bence.
:D sorun yok Erkan bey sonucda bizleri bilen tanıyan seven müsterilerimiz var bize böyle konular acınca seviniyoruz yöncü içinde iyi bir şey bu adamlar calışıyor arkadaş bizide dener birgün inş bizede aynı yorumları yapar :)

gereksiz31

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma iki kere yazmışım Sizin müşterinizim atakan aslan hesabım :) sizi de tavsiye ediyorum :)

Anladım niye aklıma gelmedi ki. Çok teşekkür ederim Müşterinizim erkan bey :)