Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Beyler VDS Alıcam Fakat Nelere Dikkat Etmem Gerekli ?
Genelde VDS'lerde Vmware kullanıldığı için işlemci 4.2 GHz'de olsa teknik elemanlar 1.0 GHz'ye sabitleyebiliyor. @Pluginer_Mert Fiyat / Performans VDS sunucu önerebilirim, o adamlar CentOS'ta limitleme yapmıyor çekirdek 3.47 GHz.Şimdi işlemciye ilk öncelikle
Teşekkür Ederim Beni Aydınlatığın İçin.Genelde VDS'lerde Vmware kullanıldığı için işlemci 4.2 GHz'de olsa teknik elemanlar 1.0 GHz'ye sabitleyebiliyor. @Pluginer_Mert Fiyat / Performans VDS sunucu önerebilirim, o adamlar CentOS'ta limitleme yapmıyor çekirdek 3.47 GHz.
Peki Data Centerlı Olanlar Farklı mı ?Genelde VDS'lerde Vmware kullanıldığı için işlemci 4.2 GHz'de olsa teknik elemanlar 1.0 GHz'ye sabitleyebiliyor. @Pluginer_Mert Fiyat / Performans VDS sunucu önerebilirim, o adamlar CentOS'ta limitleme yapmıyor çekirdek 3.47 GHz.
Nasıl yani, anlayamadım ?Peki Data Centerlı Olanlar Farklı mı ?
Arkadaşım Data Centerlı Olanlardan Al Dedi.Nasıl yani, anlayamadım ?
Şu şekilde açıklama yapayım, her ne olursa olsun firmalar fiziksel sunucusunun (Dedicated) darboğaz olmaması için vds sunuculara her zaman cpu limitlemesi yapar. Tamamen kendine ait olmasını istiyorsan dedicated alabilirsin.Arkadaşım Data Centerlı Olanlardan Al Dedi.
Anladım HocamŞu şekilde açıklama yapayım, her ne olursa olsun firmalar fiziksel sunucusunun (Dedicated) darboğaz olmaması için vds sunuculara her zaman cpu limitlemesi yapar. Tamamen kendine ait olmasını istiyorsan dedicated alabilirsin.
İnceledim Hocam. Biraz Bilgi Edindim.https://forum.gamer.com.tr/konu/sunucu-kiralama-rehberi.165144/
Yararlı bir konudur. İncelemeni tavsiye ederim.
Hub Sunucu Olucağı İçin VDS Alıcam.Hat hızına dikkat et. Bence hiç vds olayına girme. DigitalOcean'dan vps al, hem korumalı hem paneli kullanışlı. Windows Server vermiyor fakat tüm Linux sürümleri var. Öneririm hızlıdır..