- En iyi cevaplar
- 0
Ben vaktinde 420'yle bir yere giremedim anasını satayım yanarım yanarım ona yanarım :/
Bir de bu TEOG Mu ?
Başarılar bu arada :3
Bir de bu TEOG Mu ?
Başarılar bu arada :3
anadolu lisesi devamBiz bu teogun ilk kurbanlarıyız be abi bizde devlet fen lisesinde anca![]()
Ve ben 40 gün gitmeden takdir aldım nasıl bir insanım anlamıyorumanadolu lisesi devam![]()
Ve ben 40 gün gitmeden takdir aldım nasıl bir insanım anlamıyorum
edit:40 gün ameliyat olduğum için gitmemiştim
dipnotlaket vermediler çok üzüldüm
of:
düzeltme:sen hala okuyon mu ?
Okulla alakası yok reis beni tanıyosun acayip şanslıyım sallama yeteneğim çok iyiOnlar nasıl okullar lan bizim okulda ilk 4 takdir alıyor her sınıftan da 10 kişi teşekkür alıyor![]()
Okulla alakası yok reis beni tanıyosun acayip şanslıyım sallama yeteneğim çok iyi
okullar hep böyle mi derdim, böyleymişBizim hocalar doğru cevaplara bile not kırıyor, noktadan virgülden. 70 yaşındaki coğrafyacı kendi kağıdına 60 veriyor falan. Nuhun gemisi gibi okul. Ben ayrıldım hocalar değişti :/
Bizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmemBizim hocalar doğru cevaplara bile not kırıyor, noktadan virgülden. 70 yaşındaki coğrafyacı kendi kağıdına 60 veriyor falan. Nuhun gemisi gibi okul. Ben ayrıldım hocalar değişti :/
kompozisyon seven tek kişiBizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmemBen her sınavda kompozisyon olmasını isteyen biriym. Çünkü normalde her kompozisyondan tam puan alırdım. Ama bu sene başka bi hoca geldi gene, arkadaş bi kere bile mi kompozisyondan tam puan alamam ya. Sadece bu değil bütün hocalar cinsti.
Lisedeki bağyan arkadaşlarımıza ayrımcı hocalara denk gelmeyinde diğerleri umutsuz vaka bu dediklerim feci sinir ederBizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmemBen her sınavda kompozisyon olmasını isteyen biriym. Çünkü normalde her kompozisyondan tam puan alırdım. Ama bu sene başka bi hoca geldi gene, arkadaş bi kere bile mi kompozisyondan tam puan alamam ya. Sadece bu değil bütün hocalar cinsti.
Bizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmemBen her sınavda kompozisyon olmasını isteyen biriym. Çünkü normalde her kompozisyondan tam puan alırdım. Ama bu sene başka bi hoca geldi gene, arkadaş bi kere bile mi kompozisyondan tam puan alamam ya. Sadece bu değil bütün hocalar cinsti.