Ve Özel Fen Lisesi Gelir :D

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben vaktinde 420'yle bir yere giremedim anasını satayım yanarım yanarım ona yanarım :/
Bir de bu TEOG Mu ?

Başarılar bu arada :3

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim hocalar doğru cevaplara bile not kırıyor, noktadan virgülden. 70 yaşındaki coğrafyacı kendi kağıdına 60 veriyor falan. Nuhun gemisi gibi okul. Ben ayrıldım hocalar değişti :/
Bizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmem :D Ben her sınavda kompozisyon olmasını isteyen biriym. Çünkü normalde her kompozisyondan tam puan alırdım. Ama bu sene başka bi hoca geldi gene, arkadaş bi kere bile mi kompozisyondan tam puan alamam ya. Sadece bu değil bütün hocalar cinsti.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizim de öyleydi. Allah'tan kurtuldum o okuldan gerçi lise nası olcak bilmem :D Ben her sınavda kompozisyon olmasını isteyen biriym. Çünkü normalde her kompozisyondan tam puan alırdım. Ama bu sene başka bi hoca geldi gene, arkadaş bi kere bile mi kompozisyondan tam puan alamam ya. Sadece bu değil bütün hocalar cinsti.
kompozisyon seven tek kişi :pof:

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lisedeki bağyan arkadaşlarımıza ayrımcı hocalara denk gelmeyinde diğerleri umutsuz vaka bu dediklerim feci sinir eder

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Aynen öyle, benim (eski) okulun edebiyat hocaları yazıya, şiire falan çok değer verirlerdi. O yüzden edebiyat hocalarını çok severdim. Performans ödevi için dergi hazırlama ödevi vermişti. Biz babalara geldik. Basılmış üç beş kağıt götürdük. Hoca da bizi kırmamamak için (Diye düşünüyorum) o gudubeti sergiye götürmüştü :D