cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkes gitti zaten.Foruma yeni kaydolan kadro giden kadronun yerini tutmuyor forumda yakında ortam dediğimiz olay kalmaz
Herkes gitti zaten.Foruma yeni kaydolan kadro giden kadronun yerini tutmuyor forumda yakında ortam dediğimiz olay kalmaz
14 Saat Skype Konuşmalarım Mevcut Teste Gerek Yok Sanırsam Bitek Bu Hafta Sonu Online Olamadım Onun Sebebide 1.si Evde Boya Yapılıyordu Birtek Yatmaya Girebildim 2.si Bisiklet Turlarım Vardı.sen adresini ver 10 saat online olmazsan ambulansı ararım
Benimkiler Beni Unuttu Yarın Bi Sormaya Gidecem Belki Tanışırız :/Aslında biraz da ailem için bırakıyorum.Ailemden bilgisayar ve telefon yüzünden 2 yıldır sevgi görmedim.
benimde öyle 2006 ten beri ama bi ara gözlük takmak zorunda kalmıştım2005 den beridir internetlerdeyim 2006 da kendi bilgisayarımızı aldık özellikle 2008-2009 gibi neredeyse 24 saat bilgisayar başındaydım hala daha hiç gözlük kullanmadım gözlerim tamamen sağlam inşallahda bozulmaz tabi ama 9 sene oldu Allah'a şükür daha bir şey olmadı
Ben epey bi bilgisayarla uğraştım ya cidden buradan anlatılamaz yani çok uzunaferin böle 1-2 zaat dur benim gözlerimden nerdeyse yaş akacak.. o yüzden parlaklığı en düşüğe indirdim.. ama seni az görebileceğimize üzüldüm.[DOUBLEPOST=1411910556,1411910514][/DOUBLEPOST]
benimde öyle 2006 ten beri ama bi ara gözlük takmak zorunda kalmıştım
O kadar inceydi ki göremedim *-*"Göze Alamam" hehe inceyi anlayan var mı