VedMelCraft Boss|OtoSat|RütbeHammadde|Banka|Kasa|Edit|Efsun|Jobs|Jail|AH|Trade|Hafta Sonu Event

Sunucumuz Beğendiniz Mi [Yalan Söyleyeni Cinler Poposundan Dürsün]

• Kullanılan toplam oy
    17

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
foto11.png

Sunucumuz Eğlence Ortamı Kurmak , Oyuncuları Eğlendirmek İçin Kurulmuştur.
Sunucumuzda Saygı Ortamı Ve Emek Yapılarımız Bulunmaktadır.
Tüm Yapılarımız Emektir.
Hilesiz Factions Sunucusudur.
foto22.png
yetkilelrie.png

foto33.png

Ram 4Gb
Sürüm 1.8.x
Lokasyon Türkiye

Slot 650
Hosting Batihost
foto55.png

Hile Yasak
Küfür Yasak
Irkçılık Yasak
TpaKill Yasak
Dolandırıcılık Yasak
Spam Yasak
Dini Değerlere Hakaret Yasak
Siyaset Yasak
Yetki İstemek Yasak ✔
foto44.png

Maden Eventi ✔
Jobs ✔
İksir İlaçları

Sigara ✔
Görev ✔
Efsun ✔
Stats ✔

Rulet
Kasalar
OtoSat
Sat
Rütbe
Tag
Vip Efektleri
AH
Trade
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Jail
Banka

foto66.png

Arena
Arena.png

Boss
Boss.png

Market
Market.png

Edit
Edit.png

Balıkçı
Balikci.png

Son düzenleme:

Ertekebatu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu çok hızlı bi şekilde açılmış. Warpların çogu klasik vede demode.
Örnegin: /warp edit ÇOK KÜÇÜK BİR ALAN DAHA BÜYÜK BİR ALAN OLABİLİRDİ VEDE SADECE OBSİDYEN OLMASI ÇOK SAÇMA OLMUŞ SÜNGER VEDE END TAŞI EKLEYEBİLİRSİN.
Gelişmeniz ve başarılarınızın devamını dilerim. :)

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Örnegin: /warp edit ÇOK KÜÇÜK BİR ALAN DAHA BÜYÜK BİR ALAN OLABİLİRDİ VEDE SADECE OBSİDYEN OLMASI ÇOK SAÇMA OLMUŞ SÜNGER VEDE END TAŞI EKLEYEBİLİRSİN.
Yorum İçin Saol Dediklerini Dikkate Alacağım

LordPvp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tanıştırayım ./warp sunger

sunucu gerçekten gelişmeli çok eksikleri ve hataları var gerçekten böyle bir servere vereceğim oy 0/10 babadan ele geçen ilk para ile açılmış bir server gerçekten rezalet
para baba parası olsa bile alın teriyle kazanılan her para helaldir ve o baba parası dediğin kurucunun kazandığı paradır.

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucu gerçekten gelişmeli çok eksikleri ve hataları var gerçekten böyle bir servere vereceğim oy 0/10 babadan ele geçen ilk para ile açılmış bir server gerçekten rezalet
Daha İyisini Yap Bizde Seni Örnek Alalım Ve Lütfen Eksikleri Var Demek Yerine Eksiklerini Söyleyin Bilmediğimiz Sorunları Düzeltemeyiz Doğru Değil Mi Süper Zeka

Kanekichan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yönetim kötü, pluginler sorunlu ve bilinmedik olduğu için çoğu oyuncu sıkıntı çekiyor(2 farklı meslek plugini olması gibi), düzenli bir sistemi yok , arena da hile değilken hile damgası yedim kanıtlayın dedim bir şey demediler ss gibi şeyler isteseler kanıtlaya bilirim söyledim ama aldırış etmediler bunun gibi 2 kişi jail yedi onlarında hile olduğunu düşünmüyorum, 4-5 tane admin olmasına rağmen ilgilenen kişiler çok az ve adminlerde serverdan bir haber ormanda lavın serbest olup olmadığını bilmeyen adminler var size önerim hiç gelmeyin kötü bir server kötü bir deneyim

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yönetim kötü, pluginler sorunlu ve bilinmedik olduğu için çoğu oyuncu sıkıntı çekiyor(2 farklı meslek plugini olması gibi), düzenli bir sistemi yok , arena da hile değilken hile damgası yedim kanıtlayın dedim bir şey demediler ss gibi şeyler isteseler kanıtlaya bilirim söyledim ama aldırış etmediler bunun gibi 2 kişi jail yedi onlarında hile olduğunu düşünmüyorum, 4-5 tane admin olmasına rağmen ilgilenen kişiler çok az ve adminlerde serverdan bir haber ormanda lavın serbest olup olmadığını bilmeyen adminler var size önerim hiç gelmeyin kötü bir server kötü bir deneyim
Arkadaşım Siz Bize Sorunları Söylediğiniz Zaman Biz Düzeltiyoruz Ve Adminler İlgilenmiyor Demek Yanlış Olur İlgilenecek Zaman Bulamıyoruz Warplarımızdan Şikayet Geldiği İçin Bu Aralar Warpları Değiştirmeye Başladık Ve Hile Olup Olmadığınızı
Kanıtlayabilirsiniz.
2 Farklı Meslek Pluginimizde Yok Bir Tane Var.Meslek Skriptini Kaldıracağız. Geri Bildiriminiz İçin Saolun.

Edit,Hammadde Ve Rütbe Hammadde Değiştirilmiştir Yeni Rütbeler Gelmiştir

Yeni BOSS VE BOSS Alanı Gelmiştir /warp arkasokaklar GÜNCEL

Ekli dosyalar

• 2018-01-18_21.21.17.png
    2018-01-18_21.21.17.png
    478.9 KB · Görüntüleme: 1,074
  • 2018-01-18_21.21.33.png
    2018-01-18_21.21.33.png
    542.9 KB · Görüntüleme: 1,141
  • sa.png
    sa.png
    505.1 KB · Görüntüleme: 1,010
  • a.png
    a.png
    293.8 KB · Görüntüleme: 1,016
  • s.png
    s.png
    384.4 KB · Görüntüleme: 807
  • as.png
    as.png
    573.1 KB · Görüntüleme: 990
Son düzenleme:

vedatygt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Vedmelcraft.batihost.com

Server Eklentileri :

* 4GB RAM

* 0 LAG

* FACİTONS SERVER

* TÜM ÖDEME SEÇENEKLERİ BULUNMAKTADIR

* GELİŞMİŞ RÜTBELİ FACİTONS BULUNMAKTADIR

* SERVERİP : Vedmelcraft.batihost.com

* server site :

* 650 KİŞİLİK SERVER

* HER PAZAR EVENT

* WARP EDİT SİSTEMİ BULUNMAKTADIR

* KÖYLÜLERLE TİCARET BULUNMAKTADIR

* SERVERDE HACK ACANLAR HAPİSHANEYE GIRERLER

* 7/24 DESTEK

* VIP CEKILISLERI BULUNMAKTADIR

* CLAN TURNUVASI YAPILMAKTADIR

* SÜRÜM : 1.8X ÜSTÜ ' DİR

*SERVER VİDEOSU :

NOT : UNUTMA SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ HADİ GEL ARAMIZA KATIL

Beyler önceden yazılanlar Sunucu Gelişmeden Önce Yazılan Şeylerdir Bizi Kötülüyenlerde Düşman Serverlerdir
Şimdi Eklenen Komudlar /WARPLAR Değişti 15'den Fazla /warpımız var 2 Meslek Pluginimiz Yok 1 tane Var Meslek Skripti Silindi
/Görev Komudu Eklendi /Hayvan Eklendi Serverin Olmazsa Olmazi /Sigara Herkezin Beğendi Bir Eklentidir
Ban yiyen arkadaşta Aura Açtıgı İçin Admin Arkadaşa Kısa Bir Mesaj Geldi Ve Oraya Gidip Bir Baktı Aura Açıkdı Ama Admin Arkadaş Geldiği Gibi Kapattı Jaile Atıldı 1 Gün lüğüne Ondanda Laf Yaptı Serveri Kötüledi Bir Hack Yüzünden Vede Kısa Mesaj Dediğim Şeyde Paralı Hack Korumasından Geldi Serveri Olan çooku Kişi Bilir
Warplarımız Emek Pluginler Kendimize Ait Server Açılmadan Önce Sıkılıp Yaptıgım Pluginlerdir Ve Karar Alarak Server Açma Kararı Aldım
Sırf Siz Eğlenin Diye Ama Serveri Kötülüyen O kadar Kardeş Varki Anlatamam Servere Gelip Reklam Yapanda Var Kötülüyende Var Farkimizla Hedefi Garentiledik Biz Herkeze Serveri Tavsiye Ederim İyi Günler

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Yetkili ekibiniz çok fazla kişi olması kötü ama eğer Hub sunucunuzun olsaydı yaani.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Konu duzeni çok sade olmuş geliştirilmeli. Umarım iyi yerlere gelirsiniz. BAŞARILAR!

vedatygt

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Kneki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu için oyum 2/10
Sunucu klasik sadece buildler hariç. Yani pek bir şey demek istemiyorum.
Sistemler kötü klasik.
En fazla puanı *HİLEDEN* Kırdım Hileli bir sunucuda sadece R ve V tuşları basılır hilesi iyi olan kazanır ezikler kaybeder parası olan insanlar kazanır sizde diğer hileli faction sunucular gibisiniz klasik ve sade hiçbirşey yok neredeyse kısacası Hileli olması sunucunun ömrünü çabuk bitirecek. Sadece 12 yaşındaki toplum gelip R ve V tuşuna abanıp durucak küfürler yağdırılacak muteler atılacak bundan eminim çünkü çok gördüm. Kısacası yorumum böyle BAŞARILAR!