VedMelCraft Boss|OtoSat|RütbeHammadde|Banka|Kasa|Edit|Efsun|Jobs|Jail|AH|Trade|Hafta Sonu Event

Sunucumuz Beğendiniz Mi [Yalan Söyleyeni Cinler Poposundan Dürsün]

• Kullanılan toplam oy
    17

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu için oyum 2/10
Sunucu klasik sadece buildler hariç. Yani pek bir şey demek istemiyorum.
Sistemler kötü klasik.
En fazla puanı *HİLEDEN* Kırdım Hileli bir sunucuda sadece R ve V tuşları basılır hilesi iyi olan kazanır ezikler kaybeder parası olan insanlar kazanır sizde diğer hileli faction sunucular gibisiniz klasik ve sade hiçbirşey yok neredeyse kısacası Hileli olması sunucunun ömrünü çabuk bitirecek. Sadece 12 yaşındaki toplum gelip R ve V tuşuna abanıp durucak küfürler yağdırılacak muteler atılacak bundan eminim çünkü çok gördüm. Kısacası yorumum böyle BAŞARILAR!
Öncelikle Bildiriminiz İçin Teşekkürler Anlaşılan Fazla Sunucuyla İlgili Bilginiz Yok Sunucu gecici Süreliğini Hileli Olmuştur Rütbeler Sıfırlanınca Sunucu Geri Hilesiz Haline Geçecektir.

vedatygt

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucu için oyum 2/10
Sunucu klasik sadece buildler hariç. Yani pek bir şey demek istemiyorum.
Sistemler kötü klasik.
En fazla puanı *HİLEDEN* Kırdım Hileli bir sunucuda sadece R ve V tuşları basılır hilesi iyi olan kazanır ezikler kaybeder parası olan insanlar kazanır sizde diğer hileli faction sunucular gibisiniz klasik ve sade hiçbirşey yok neredeyse kısacası Hileli olması sunucunun ömrünü çabuk bitirecek. Sadece 12 yaşındaki toplum gelip R ve V tuşuna abanıp durucak küfürler yağdırılacak muteler atılacak bundan eminim çünkü çok gördüm. Kısacası yorumum böyle BAŞARILAR!

Kardeşim Şuana Kadar Sunucuda Oynadinmi Forumdan Yazıcağina Gelip Serverde Oynamaya Ne Dersin Sizin İşiniz Gücünüz Yeni Açilmiş Serverleri Kötülemek Anca Gidin Büyük Sunuculari Geliştirin Anca Yabanci Serverlerde Oynayin Türk Serverine Böyle Yapıyorsaniz İleride Ne Olur Bilmem Kardeşim Biz Emek Veriyoruz Ve Halende Emek Veriyoruz Sunucunun Eksiği Varsa Bize Söylede Düzeltelim Bizde Deki Bu Kötü Bu İyi Deyil De Ayıp Senin Yaptugun Ya Senin Sunucun Olsa Ben O Şu Bu Gelse Serverini Kötülese Ne Olucak Söylermisin Emek BoşaGider Paran Boşa Gider Az Mantikli Yorum Yazınız Yorum İçinde TeşekürEderim İyi Günler.

Keskin_Goz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rütbeler Yenilenmiştir , Hile Yasaklanmıştır , Her Gün Event Olacaktır , Taglar Değiştirlildi , Efsun Değiştirildi , Market Büyümüştür , Buglar Ve Laglar Kaldırılmıştır. Güncel + +