Deniz5676
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
1- Kişisel Bilgileriniz
Adınız ve Soyadınız :
Yaşınız :
Doğum Tarihiniz :
Doğum Yeriniz :
2- Oyundaki Bilgileriniz
Oyundaki İsminiz:
3- Tecrübelerim/Bilgilerim
Minecraft'ı ne zamandan beri oynuyorsunuz :
Yetkili Komutlarını biliyormusunuz :
Hangi yetkiye tecrübeniz var :
4- Kurallarımız
MADDE ( 1 ) Başvurum onay veya reddedilse bile tüm
kurallara uymayı kabul ediyorum.
MADDE ( 2 ) Yetkili olarak seçildikten sonra VenoNetwork sunucusuna kendim sunucu ile ilgili hatam,uygunsuz davranışımda verilen cezayı otomatik olarak kabul ediyorum.
MADDE ( 3 ) Yetkili olarak seçildikten sonra herkese saygı çerçevesi içerisinde yaklaşmayı ve kimseye küfür,saygısızlık,sunucu kuralların dışına çıkmak,sunucuyu kötülemek verilen cezayı otomatik kabul ediyorum.
MADDE ( 4 ) Markayı kötülemek,yetki dışı hareket edersem verilecek cezayı otomatik kabul ediyorum
MADDE ( 5 ) Başvurumu yaptıktan sonra yetkililerden onaylamasını ısrar etmicem, aksi taktirde başvurum reddedilir.
Yukarıdaki yazan kuralları " Kabul Ediyorum "
Adım :
Soyadım :
İstediğin Yetki:
Tecrübe:
Adınız ve Soyadınız :
Yaşınız :
Doğum Tarihiniz :
Doğum Yeriniz :
2- Oyundaki Bilgileriniz
Oyundaki İsminiz:
3- Tecrübelerim/Bilgilerim
Minecraft'ı ne zamandan beri oynuyorsunuz :
Yetkili Komutlarını biliyormusunuz :
Hangi yetkiye tecrübeniz var :
4- Kurallarımız
MADDE ( 1 ) Başvurum onay veya reddedilse bile tüm
kurallara uymayı kabul ediyorum.
MADDE ( 2 ) Yetkili olarak seçildikten sonra VenoNetwork sunucusuna kendim sunucu ile ilgili hatam,uygunsuz davranışımda verilen cezayı otomatik olarak kabul ediyorum.
MADDE ( 3 ) Yetkili olarak seçildikten sonra herkese saygı çerçevesi içerisinde yaklaşmayı ve kimseye küfür,saygısızlık,sunucu kuralların dışına çıkmak,sunucuyu kötülemek verilen cezayı otomatik kabul ediyorum.
MADDE ( 4 ) Markayı kötülemek,yetki dışı hareket edersem verilecek cezayı otomatik kabul ediyorum
MADDE ( 5 ) Başvurumu yaptıktan sonra yetkililerden onaylamasını ısrar etmicem, aksi taktirde başvurum reddedilir.
Yukarıdaki yazan kuralları " Kabul Ediyorum "
Adım :
Soyadım :
İstediğin Yetki:
Tecrübe:
Son düzenleme: