VenusMC-Sunucumuz-Açılmışdır.Alımlar-Vardır.

Shadecalum_Orhan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm ilk önce.Serverimiz yakın zamanlarda açılıcakdır o zamana kadar rehber alımları,mod ve reklamcı alımları mimar alımları yapılıcakdır.2 tane taslak olucak 1 tanesi mod rehber reklamcı alımları için,1 tane taslak ise mimar alımları için olucakdır.Sizlere bi şans tanıyoruz.Bol Şans
Taslak (Rehber,Mod,Reklamcı alımları içindir)
Oyun içi Adınız :

Yaş (16 yaş üstü zorunlu) :

Aktif olarak seçeceğiniz bölüm :

Günlük online süresiniz :

Tecrübeleriniz nelerdir :

Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız :

Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için) :

Daha önce bunaltıcı bir sorunla yüzleştiniz mi ? Yüzleştiyseniz nasıl çözdünüz :

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :
Taslak (Mimarlık için)

Oyun içi Adınız :

Yaş (16 yaş üstü zorunlu) :

Günlük online süreniz :

World Edit vs. bilginizin düzeyi :

Tecrübeleriniz nelerdir :

En az 50x50 alana yapılmış olan yapılarınızın resim linki :

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız :
İşte bu kadar rehber alımları taslağında yapdığınız builderin resimlerini atmayın boş bırakın.Bol Şans
Kurucuya ve ya bana ulaşmak için;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Discord adresimizdir.

Son düzenleme:

LuciaLittle

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Oyun içi Adınız :Versa_

Aktif olarak seçeceğiniz bölüm :Rehber veya moderator

Günlük online süresiniz : haftaiçi 5 6 iken haftasonu daha da artar

Tecrübeleriniz nelerdir : Birçok serverde yetkili oldum üslubumun düzgün olduğunu düşünüyorum

Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız : Bir ağabey gibi davranırım fakat kibirli olmam

Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için) :

Daha önce bunaltıcı bir sorunla yüzleştiniz mi ? Yüzleştiyseniz nasıl çözdünüz : Hile olmadıgını söyleyip hile olanlar,vb sorunlarda kurucuyla iletişim kurarım

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Genelde sakin bir insanım bu özelliğimden nefret ediyorum fakat fazla sakinim sadece ailevi küfür durumunda biraz sinirliyim fakat oyuncuları dinlemeyen, onlarla ilgilenmeyen bir insan değilim

vTeachyV2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun içi Adınız : vTeachy

Yaş (16 yaş üstü zorunlu) : 16 17'ye girecem.

Aktif olarak seçeceğiniz bölüm : Moderatör

Günlük online süresiniz : +8 Saat

Tecrübeleriniz nelerdir : kendime ait 4 sunucum oldu plugin komut bilgim vb. yüksektir.. başka sunuculardada adminlik falan yaptım.

Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız : Sevecen Yaklaşırım asla büyüklük taslamam sorunu neyse çözmeye çalışırım.

Yapılarınızın resim linki (Sadece builder için) : Builder'lik istemiyorum...

Daha önce bunaltıcı bir sorunla yüzleştiniz mi ? Yüzleştiyseniz nasıl çözdünüz : Yüzleşmedim.

Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız : Bilmeniz gereken bir şey olduğunu sanmıyorum ama özelden konuşabiliriz başka sorunuz varsa.