Verdiği Linki 5 kişiye Dağıtınca Premium Uyelik Veren Bir Site (Video Koyacağım)

siplintr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
#SOMA

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

evet beyler bu siteye girdiğinizde nickinizi giriyorsunuz sonra nikinizi analiz ediyor ondan sonra verdiği linki 5 kişiye dağıtmanızı istiyor eğer sizden başka verilen linke 5 kişi tıklarsa size premium uyelik hesabı veriyolar şifreyi aldıktan sonra tam premium keyfini yaşamış oluyorsunuz....

niyetim tartışma ve herhangi bir konu açmak değil video yükleyeceğim linkte herhangi bir virüs bulunmamaktadır...

Video Upload ediliyor şu an elimde premium bir hesap var onun heyacanına paylaştım herkese teşşekkürler.... :) :) :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bizzat denediğim bir site arkadaşlarla kontrol amaçlı böyle siteler deniyoruz, kesinlikle yalan arkadaşlar denediğimizde bi dosya indirmemizi söyledi fakat indirmek surveyliydi tabi ki gerçekten indiremiyorsunuz. Telefon numaranızı istiyor hatta sizden para bile çekebiliyorlar sizi otomatik abone edip. Unutmayın, bu hayatta bedava olan tek şey havadır.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizzat denediğim bir site arkadaşlarla kontrol amaçlı böyle siteler deniyoruz, kesinlikle yalan arkadaşlar denediğimizde bi dosya indirmemizi söyledi fakat indirmek surveyliydi tabi ki gerçekten indiremiyorsunuz. Telefon numaranızı istiyor hatta sizden para bile çekebiliyorlar sizi otomatik abone edip. Unutmayın, bu hayatta bedava olan tek şey havadır.
doğru :) 5/5 oldu ve cep telefon numarasını istedi :) Bütün Hayaller Suya düştü :(

Edit:Fazladan Premiumu Olan Varsa Verebilirmi Lütfen :(

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu siteyi bende denedim gercekten yalan paylaşmayın bu siteyi ünlü olmak istiyolar bu site ünlü olunca yeni bi site acıp o sitelelerinide ünlü yapcaklar bunun sayesinde adamlar aslında size reklamcılık yaptırıyor ve kesinlikle kazık