ClickMyDead
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar sunucu kapanmıştır sebebi ise yürütümeyeceğimizi düşünmemizdir, anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum iyi forumlar.
Son düzenleme:
Guzel Sunucu Basarilar Dilerim
Alim Varmi Mod Falan
güzel sunucu başarılarnınızın devamını dilerim.
İsmini söylersen inceleyebilirim ayrıca ram miktarı fazla değil, lagı minimuma indirmeye çalıştım.1.8 skin görülmesini sağlayan pulgin eklenirse tadından yenmez
skinrestorerİsmini söylersen inceleyebilirim ayrıca ram miktarı fazla değil, lagı minimuma indirmeye çalıştım.
Teşekkür ediyorum, sunucuda pvp yarın saat 17:00'a kadar kapalı.skinrestorer
Sorun Değil Bu Arada Sunucu Gerçekten Güzel Olmuş Birde Başlıktaki Koeylue-Takası Düzeltirsen iyi olur İyi Günler İyi ForumlarTeşekkür ediyorum, sunucuda pvp yarın saat 17:00'a kadar kapalı.
Teşekkürler tekrardan, başlıktaki hata sadece URL'de var sanırım. Bende öyle gözüküyor Türkçe harf kullanmamdan kaynaklı bir durum.Sorun Değil Bu Arada Sunucu Gerçekten Güzel Olmuş Birde Başlıktaki Koeylue-Takası Düzeltirsen iyi olur İyi Günler İyi Forumlar
oo ipeksiyi almışın abiGuzel Sunucu Gercekten Basarilar ilk İpeksi Benim Serverde Ve Spler Bide Blaze Sp Kirilmiyodu Duzeltildimi Kardesim
Nick: cCcYusufcCc
Guzel Sunucu Gercekten Basarilar ilk İpeksi Benim Serverde Ve Spler Bide Blaze Sp Kirilmiyodu Duzeltildimi Kardesim
Nick: cCcYusufcCc
Sunucu güzele benziyor.Umarım başarılı olursunuz.