versiyon 0.8.0 ile ilgili ogrenmek istedikleriniz??

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunu kapa tekrar dene bazen bole oluyo :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynn google ac birsuru var :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
o değilde benim arkadaşın bir sorunu vardı (sürüm 0.8.0 değil) bir tane dünya açmışlardı birsürü tnt dizip patlattılar patlattıktan sonra havada birşeyler uçmaya başladı (tnt değil bütün tntler patladıktan sonra oldu) havada hareket ediyorlardı çubuğa ve oduna benziyordu ama anlayamadık sonra kapatıp açtılar düzeldi ama çok komikti olay :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
o değilde benim arkadaşın bir sorunu vardı (sürüm 0.8.0 değil) bir tane dünya açmışlardı birsürü tnt dizip patlattılar patlattıktan sonra havada birşeyler uçmaya başladı (tnt değil bütün tntler patladıktan sonra oldu) havada hareket ediyorlardı çubuğa ve oduna benziyordu ama anlayamadık sonra kapatıp açtılar düzeldi ama çok komikti olay :D
Tnt tntyi ucurmus olabilir ama bunun bu konuyla ne ilgisi var?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertmete57

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
koyunların boyanabilme özelliği çok iyi olmuş 0.8.1 çıktı tek fark (benim bulabildiğim) ağaçlar daha uzun buz gölleri artmış denizler büyütülmüş çok az bir şekilde.
bunlar 0.8.1 de koyunlar 0.8.0dada var renkli çok güzel. oyundan gül kaldırılmış kırmızı boya için kırmızı mantar pişiriyorsun.
redstone eklenmiş eskiden yeraltında vardı ama düşmüyordu redstone yere koyulmuyor sadece saat ve pusula yapabiliyorsun creative mod için item alanı büyütülmüş yeni tohumlar eklenmiş bedrock (katman kayası) itemi creative eklenmiş