VezirSurvival / Aktif Sunucu ! / Global Market / Team Plugini / Timber Mod / Köylü Takas

GangFrizzy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
VEZİR SURVİVAL

Sizleri,iyi bir sunucu da oynatmak.Elimizden geleni kadar
serveri kaliteli ve sağlam yapmaya çalışıyoruz.Yeter ki size
bir temiz,güzel oyun oynatabilmemiz için.

Sizler çok değerlisiniz...

Sunucu Ram Kapastitesi : 6 GB
Sunucu Slot : 36 Arttırılacak
Lag,bug yoktur
Oynayabileceğiniz Sürüm : 1.7.x - 1.8.x
SUNUCU İP : VezirSurvival.nitrado.net

Sunucumuzda Hakaret,Küfür Kesinlikle Yasaktır!
Din,Irk,Siyaset Yasaktır!
Hile Kullanımı Yasaktır!
Adminler İstediği Kuralları Koyabilirler!

Site,Server link Reklamları Yasaktır!
Güvendiğiniz kişiden ihanetinden sorumlu değiliz

Köylü Takas
SlikSpawners[İpeksi]
Altin Kürekle Claim
Timber Mod
Kilitleme
Global Market
DAHA FAZLASI !

[+] VezirSurvival.nitrado.net [+]

SPAWN

KöylüTakas

MARKET

Bilgi Bölümü

BOARD :

burakb1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server tamamen vip oyuncular üzerine kurulmuş. Normal oyuncuların hiçbir şansı yok, zar zor 1günde Diamond seti yaptık, koruma4 Setli 5kişilik vip takımı öldürdüler. Tamamen zaman kaybı bi server.

GounsLark

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Tavsiye etmiyorum serveri Oyunda Bug Var Herkes İtemlerini yapıp Yeni Katılan Oyuncuları kesiyor Bunda Sıkıntı Yok Tamam Ama V.İ.P'lerin Hepsi İtem
Bugundan Yararlanmış Ve Enc P4 Aklınıza gelebilecek herşeyin Bugunu Yaparak Serveri Kötü Bir Duruma Düşürmüşler Oyundaki İsmim KadirKaplan
Ve Serveri Yaklaşık OLarak 2 Gündür Oynuyorum Fakat Hiçbir Şekilde Önermiyorum Buglar giderildi denilmesine Rağmen V.İ.P'lerin Hepsi Alacaklarını Aldılar Zaten Oyunda hakimiyet Kurdular Adalet Diyorlar Fakat Bir Jail Bile Yemiyen V.İ.P Var Sonra Adalet Diyorlar Kesinlikle Serveri Önermiyorum Arkadaşlar
Dikkate Almanızı Tavsiye Ediyorum Teşekürler

GangFrizzy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle Tavsiye etmiyorum serveri Oyunda Bug Var Herkes İtemlerini yapıp Yeni Katılan Oyuncuları kesiyor Bunda Sıkıntı Yok Tamam Ama V.İ.P'lerin Hepsi İtem
Bugundan Yararlanmış Ve Enc P4 Aklınıza gelebilecek herşeyin Bugunu Yaparak Serveri Kötü Bir Duruma Düşürmüşler Oyundaki İsmim KadirKaplan
Ve Serveri Yaklaşık OLarak 2 Gündür Oynuyorum Fakat Hiçbir Şekilde Önermiyorum Buglar giderildi denilmesine Rağmen V.İ.P'lerin Hepsi Alacaklarını Aldılar Zaten Oyunda hakimiyet Kurdular Adalet Diyorlar Fakat Bir Jail Bile Yemiyen V.İ.P Var Sonra Adalet Diyorlar Kesinlikle Serveri Önermiyorum Arkadaşlar
Dikkate Almanızı Tavsiye Ediyorum Teşekürler
Gelmişsin burada salak salak şeyler yazıyorsun.Burada amacın kötülemekse küfür etmeyeceğim şimdi,defol git başka serverlerde oyna,ben KevlineFX oyundaki adım Kaan VIP'lerin herhangi bir bugları yok,onlar sadece satın aldıkları için direkman,kit vip alıyor.Herkes itemlerini yapıp yeni katılanları kesmekte sıkıntı mı var ? Adı üstünde ''SURVİVAL SERVER'' mücadele ediceksin hayatta kalmaya çalışacaksın serverden yavaşça çıkıp uzaklaşabilirsin iyi günler...