- En iyi cevaplar
- 3
Viarewind sorunu 1.12 versiyonlu sunucuma 1.8'den girmeyi açmak istiyorum fakat sunucuya 1.8'den girilmiyor ama viarewind 1.8'den girmeyi destekliyor bilenler yardım edebilir mi rica etsem.
Hepsini yükledim oldu fakat 1.12'deki pluginleri kullanamıyorum.ViaBackwards yüklü mü? Değilse bir de onu yükleyip dene. Hiç olmadı ProtocolSupport yükle.
Hepsini yükledim oldu fakat 1.12'deki pluginleri kullanamıyorum.
Hata vermedi fakat plugin çalışmadı'da Newsitem pluginini çalıştırmaya çalışıyorum tek istediğim o aslında.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanmanı tavsiye ederim. 1.12 derken 1.12.2 Spigot kullandığını varsayıyorum eğer 1.12(.0) kullanıyor isen güncellemeni tavsiye ederim. Örnek bir eklenti veya verdiği hatayı atarsan bakabilirim.
Hata vermedi fakat plugin çalışmadı'da Newsitem pluginini çalıştırmaya çalışıyorum tek istediğim o aslında.
Discord var mı peki?Hata vermeyip çalışmaması garip. Plugin sayfasından 1.12.2 desteği var mı ona bak. Spigot üzerinden yapımcıya ulaşabilirsin. Hata olmadan neden çalışmadığını anlamak biraz zor.