Sunucuya en düşük sürüm ile girdim,oyundan atmadı.Girdiğim sürüm = 1.9Sunucuya giriş yapılabilen en düşük sürüm hangisiyse o sürümde bulunmayan bir blok kullanırsan eğer bu hatayla karşılaşabilirsin. Çözüm için, sunucuya giriş yapabilen en yüksek sürüm ile gir ve hatayı alıyormusun diye kontrol et, eğer hata almıyorsan doğru yoldayız. Başta bahsettiğim blokları bulup kaldırman gerekecek. Ayrıca yerde bulunan aynı şekilde bir eşyada buna sebep olabilir yerdeki eşyaları temizlemende de fayda var.
ViaVersion genel anlamda bug'lı bir sistem o yüzden kullanılmasını önermiyorum, eğer çözüm bulamazsan kaldırmaktan başka çaren yok gibi duruyor.
Maalesef olmadı.Kardeşim alakası yok diyebilirsin fakat ben bu sorunu spigot.yml'deki view-distance ayarını 6'ya düşürerek çözmüştüm.
Belkide gerçekten alakası yoktur fakat dediğimi yap. Sunucuyu kapat aç, tekrar dene.
Reload kullandım şuanlık Bungee kullanmıyoruz pluginler sürüm ile uyumlu ViaVersion son sürüm.Daha önce reload kullandın mı? (/reload komutu) Bungee kullanıyor musun ve Bungee güncel mi? Kullandığın pluginler sunucunun sürümüyle uyumlu mu? Ek olarak ViaVersion günceliğinide kontrol etmeyi unutma. "Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol."
ViaVersion Spigot'taki son sürüm mü yoksa benim verdiğim build sitesindeki son sürüm mü? (Muhtemelen Spigot'tır o yüzden benim verdiğim yerden en son buildi indir) Reload komutunu asla kullanma. Sunucuya, pluginlerine ve haritana zarar verme ihtimali çok yüksek. Bunun yerine sunucuyu kapatıp aç. (Sadece ViaVersion için geçerli değil, hiçbir şekilde reload kullanmayın)Reload kullandım şuanlık Bungee kullanmıyoruz pluginler sürüm ile uyumlu ViaVersion son sürüm.
Teşekkürler,skinrestorer pluginini güncelledim sorun çözüldü.ViaVersion Spigot'taki son sürüm mü yoksa benim verdiğim build sitesindeki son sürüm mü? (Muhtemelen Spigot'tır o yüzden benim verdiğim yerden en son buildi indir) Reload komutunu asla kullanma. Sunucuya, pluginlerine ve haritana zarar verme ihtimali çok yüksek. Bunun yerine sunucuyu kapatıp aç. (Sadece ViaVersion için geçerli değil, hiçbir şekilde reload kullanmayın)
Teşekkürler.Sunucunda SkinsRestorer plugini var mı? Eğer o plugini kullanıyorsan son sürümüne güncellemeyi dene.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.