Victoria (Zafer) Dünyası Bölüm 1

SalihTech

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hikayedeki Kanakterler------------------------------------------------------------------------------------------------
Herobrine: İşveçin Bilinmedik bir yerinde yaşamaktadır, Otto Von Steve'den nefret eder. 3 kere Otto Von Steve'ye saldırmış ama başaramamıştır.
Otto Von Steve: Prusya Krallığı/Alman İmparatorluğunda yaşamaktadır. Almanyayı Birleştirmiştir. Herobrineden nefret eder. Alman İmparatorudur.
salih1: Biritanya İmparatorluğunda yaşamaktadır. Britanya İmparatorluğunun Kralıdır. Otto Von Steve'nin Dostudur.
Hikayedeki Ülkeler-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Alman İmparatorluğu/Prusya Krallığı: Notch, Herobrine ve Steve tartışmadan sonra ayrıldılar. Notch ve herobrine İşveçte kalırken Steve Prusya'ya kaçtı. Prusyada Kral şeçildikten sonra Alman eyaletlerini birleştirdi ve Alman İmparatorluğunu kurdu.
Büyük İşveç Krallığı (diğer ismi ile Minecraftia) : Başkan Notch kurmuştur. Herobrine 3 kez devleti devirmeye çalışmıştır. 3cüsünde başarmış ve bağımsız bir eyalet oluşturmuştur.
New Big Sweden (diğer ismi ile Yeni Minecraftia) : Herobrine Kurmuştur.
Britanya İmparatorluğu: Salih1 ile Dünyanın en büyük imparatorluğu olmuştur. Aşağıdaki Haritada Devletlerin sınırları gösterilmiştir. (salih1'inki hariç)

Hikaye-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[Steve Uyumaktadır, Herobrine Stevenin odasına gelir tam onu öldürecektirki bir ses duyulur...]
Alman Polisi: Yere yat! Silahlarını at! Yoksa seni öldürürüz Herobrine! Uzun sürdü ama en sonunda seni yakaladık.
Herobrine: Hihihihhhi :D Dokunun bak ne oluyor!
[Polis Herobrineye dokunur polis hemen bayılır.]
Polisler: Hayatınınz için Kaçııııınnnnn!!!!!!!
Herobrine: Hiihihihi Polislerde Bayıldığına göre krala acıyacağım. Trolleyeceğim yarın sabah Büyük süprizle karşılaşacak!

[Yarın sabah]
Steve: bu bir.... Bunu Buraya Kim Koydu! Askerler!
[Askerlerin elleri, bacakları ve ağızları koli bandıyla kapatılmıştır]
Steve: Biri bana Şaka Yapıyor olmalı. Bu bayrak Sıkışmış! Üstelik bu ülkenin heryerinde var! Şimdi durumu anladım. Herobrine Ülkeye Girmiş!!! Zaman Makinesi dediği şaçmalık umarım yoktur.
Adolf: Hihihiihihiih
Steve: Zaman Makinesi bir şaçmalık değil demek. Hihiihihihiih Diyen adamda kim!
Adolf: Hihihihhiih
[5 saat sonra]
salih1: Ülkemde ne işin var Steve?
Steve: Korkunçççç. Biri Adolf Hitler diye birini göndermiş. Ülkemi ele geçirdi.
salih1: ohh be demekki bana sen şavaş açmamışşın.
Steve: şavaşmı ne şavaşı?
salih1: Almanya şavaş açtı....
steve: Durumu büyütmeyelim. Hem o adam dünyaya ne yapabilirki.
[2 yıl sonra]
salih1: söylemen gerekeni biliyorsun.
Steve: Ama imkansız! bir adam Minecraft Avrupasını nasıl tek başına alabilirki!
salih1: ben nerden biliyim. Notch sen ne dersin?
Notch: işte şuanki Avrupa.

Notch: İşte buda saldırı planımız

salih1: Hadi Uygulayalım! Herobrine ve O yenilmeli!
[Bakalım Mücadele nasıl olacak! Bu bölüm şaçmaydı ama emin olun öbürüsü daha iyi olacak! Acaba 2li Minecraft Dünyasını kurtarabilecekmi!]