VİDEO ÇEKECEĞİM ! ACİL SORUNSUZ ADVENTURE MAP !

blackrose69

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
DarqKnife özür dilerim ama bunla ilgili video çekemem . Çünkü çok korkunç . Hatta efektler ... Acayip bir şey

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
DarqKnife özür dilerim ama bunla ilgili video çekemem . Çünkü çok korkunç . Hatta efektler ... Acayip bir şey
Siz bilirsiniz ama mapın oynayıp,videosunu çektikten sonra izlediğinizde size güzel bir anı olarak kalabilir :D[DOUBLEPOST=1395069287,1395069237][/DOUBLEPOST]
Adamı korkutmuşsun oynayamam diyo :) Zaten seni alcaklar içeri . Kasten adam öldürmekten:lol:
Map yapmayı bırakıyorum(!). Horror Map'a ara verdim Zombie Survival haritası yapıyorum MineZ gibi 6 ay fln sürecek o süre içinde de kimse ölmesin :lol:

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/konu/adventure-map-tÜrkÇe-hazİne-avi.147523/ hazine avı (hikayeli adv.) +400 indirme
https://forum.gamer.com.tr/konu/dedektİf-zorlu-eĞİtİm-adventure-map.149390/ dedektif (adv./puzz. map)

bunlar benim haritalarım gayet iyi yorumlar aldı ve fazlaca indirildi. bence dene videolarını çekersen sevinirim.

bunlara bakarsan sevinirim.

DÜZELTME: PARDON HAZİNE AVINDA HATA VAR AMA DİĞERİ GAYET İYİ :)

Son düzenleme:

Translucent26

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz bilirsiniz ama mapın oynayıp,videosunu çektikten sonra izlediğinizde size güzel bir anı olarak kalabilir :D[DOUBLEPOST=1395069287,1395069237][/DOUBLEPOST]
Map yapmayı bırakıyorum(!). Horror Map'a ara verdim Zombie Survival haritası yapıyorum MineZ gibi 6 ay fln sürecek o süre içinde de kimse ölmesin :lol:
İlk cümleyi okuyunca korktum sonra zombi haritası falan diyince moralim yerime geldi.Güzel bir şey olur inşallah! Yapacağın haritada texture pack olucak mı?

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk cümleyi okuyunca korktum sonra zombi haritası falan diyince moralim yerime geldi.Güzel bir şey olur inşallah! Yapacağın haritada texture pack olucak mı?
arkadaşlar bunu özelden konuşabilirsiniz. ya da @DarqKnife haritayı yapar, konuyu açar o zaman konuşursunuz. ben de biliyorum DarqKnife'ın haritalarını. birini de oynadım gayet güzel. ama konuyu dağıtmayalım bence :olgun: