Video Çekeceklere Önerilerim

Gökay KUTLU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Video çekecekseniz bence HyperCam 2 Adlı programı kullanın. Çünkü oyunu fazla kastırmıyor.
Çekince boyutu büyük olacaktır. Ben 25 Dk'lık bir video çektim 3 GB oldu. Onu da Format Factory ile düzeltebilirsiniz. İyi Forumlar !

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlk videomu çektim arkadaşlarımla upload oluyor bakarmısın güzelmi diye :sırıtmak: sonu fail bitti ama olsun :sırıtmak:
Bakarım tabi :D Benim bütün videoların sonu fail bitti 20 dakikalık video çektim son 2 dakikada Herobrine çıktı yarın youtubeye yüklicem vakit kaybı olur ama :D

Gökay KUTLU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bakarım tabi :sırıtmak: Benim bütün videoların sonu fail bitti 20 dakikalık video çektim son 2 dakikada Herobrine çıktı yarın youtubeye yüklicem vakit kaybı olur ama :sırıtmak:

Benim videoda da arkadaşın annesi bağrııyor sonunda ama ses yok sorun var videoda işte serveri kapatıyor dershaneye gittiği için :D

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında youtubede iyi izlenmek için çok fail yapmak gerekiyormuş filan diye okumuştum bir yerde doğrumu bilmiyorum buna örnek olarak tobygames var adam durmadan fail yapıyor ve izlenme tavanlarda :)

Gökay KUTLU

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aslında youtubede iyi izlenmek için çok fail yapmak gerekiyormuş filan diye okumuştum bir yerde doğrumu bilmiyorum buna örnek olarak tobygames var adam durmadan fail yapıyor ve izlenme tavanlarda :)

O zaman çok izlenmesi lazım bizim videonun çünkü videonun ortasında çekerken skype den gruba çağrı yapıyorum ve ekranda görünüyor :sırıtmak:

ah o dershaneler. Neyseki dershane diğer hafta bitiyo :sırıtmak:

ben gitmiyorum rahatım :D

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman çok izlenmesi lazım bizim videonun çünkü videonun ortasında çekerken skype den gruba çağrı yapıyorum ve ekranda görünüyor :sırıtmak:

ben gitmiyorum rahatım :sırıtmak:
bilmiyorum ben internette youtubede popüler olma yolları diye bi yazıda görmüştüm ama belli olmaz :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En iyi izlenme adamlar videoya tam konstre olacağı zaman espri patlatmak :D Gülme krizine sokturuyor :D