Video Çekimi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük çaplı bir Gaming kurmaya karar verdim ancak 1 günlük araştırmamın sonucunda kaliteli bir oyun çekim programı bulamadım, öneri almak istiyorum. Birde Youtube'a bir kaç kez video yüklemek istemiştim ancak çok uzuuuuun bir zaman alıyor, bu normal midir ve normalse bu süreyi kısaltmak için neler yapmalıyız?

Şimdiden teşekkürler.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Fraps ile çekebilirsin. Boyutunun büyük olmaması için de MovieMaker yardımıyla renderlayabilirsin.

DeandeKleine

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım video çekmek öle basit bir şey olarak görünür ama basittir kötü bir şey yapacaksan eğer ki. Güzel bir video çekerek kanalını güzelleştirmek istiyorsan eğer ki sesini ayrı yerden kayıtediceksin. Video'yu ayrı bir programla çekeceksin(webcam kullanacaksan onuda ayrı bir yerden alıcaksın.) Sonra kayıtettiğin sesi gürültüleri kaldırıp renderliceksin sonra videoyu renderliceksin 2 sini birleştiriceksin(Webcam varsa onuda)
sonra onları beraber renderliyeceksin. Programda benim tavsiyemle Camtasia Studio ve Fraps'dır. Ben çogunlukla eskiden kanalım varken Camtasia full sürüm kullanıyordum. Eğer video çekiceksen bu dediklerimi dikkate al eğerki izlenme istiyorsan gündelik kendine bir şey belirliceksin mesela günde 1 video eklesen yılda 365 video eder. Bir seri belirliyceksin en başta herkesin başladığı gibi başlama. Çoğu kişi'nin kanalını dolaştığımda herkes en başta ya Minecraft Sg Survival koymuşlar yada yaptıkları(düzenledikleri)gibi gösterdikleri sahte introları koymuşlar. Öncelikle Başlıcaksan Minecraft Serisinden ne olursa olsun multiplayer serisi ile başlamanı tavsiye ederim. Özelliklede modlu.

ReaperCooL123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı

Moderatör tarafından düzenlendi: