Video çekip ders vericem fakat proğ yokk :(

serdar96

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben minecraft videoları felan çekicem 1tane çektim Hd çekmıyor melet :D birsürü proğram denedim adam akllı bir şey bulamadım

fraps: pause yok + video boyutu çok yüksek.
Camtasia kasıyor: D
bandicam videonun üste reklamı var.
ve sayamadığım birçok proğram denedim ama sağlam bir şey yok

sizden istediğim bana pc kasmıcak HD kalitesinde video çeken Duraklat ma özelliği olan bir proğram varmı tavsiye edebileceğiniz bir şey ?=

Mr.Unreal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben minecraft videoları felan çekicem 1tane çektim Hd çekmıyor melet :D birsürü proğram denedim adam akllı bir şey bulamadım

fraps: pause yok + video boyutu çok yüksek.
Camtasia kasıyor: D
bandicam videonun üste reklamı var.
ve sayamadığım birçok proğram denedim ama sağlam bir şey yok

sizden istediğim bana pc kasmıcak HD kalitesinde video çeken Duraklat ma özelliği olan bir proğram varmı tavsiye edebileceğiniz bir şey ?=

Biliyorsan Bana nasıl ışık taşı yapıldığını anlatır mısın?

InspekToneL

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Mr.Unreal ,

Bu şekilde yapılıyor. @serdar96 Fraps'ta durdurma var ama video boyutu konusunda haklısın. @ertuMan ' in dediği gibi Action dene.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
frapsta video yu bitirirsin sonra movie makerla birleştirebilirsin. Video boyutunu için ise birçok video converter var çektikten sonra videoyu .FLV ye çevirirsin video boyutu düşer. Fraps en iyisi bence.

Mr.Unreal

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
En iyisi Fraps. Fraps ile videonu kaydet kullanabileceğin bir programala (total video converter ya da avs video converter gibi) video boyutunu, düşürebilirsin. Video çekimini duraklatmaya da gerek yok. Fraps çekilen videoyu, çektiğin programın ismi ve çektiğin tarihe - saate göre isimlendiriyor. Onlarıda istediğin gibi birleştirebilirsin.

serdar96

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@Mr.Unreal ,

Bu şekilde yapılıyor. @serdar96 Fraps'ta durdurma var ama video boyutu konusunda haklısın. @ertuMan ' in dediği gibi Action dene.
frapsda durdurma var duraklat yok :) neyse hallettim saten vidoyu çekiyorum virtual dubla küçültüyorum 5gb oluyo 500mb :) birde İntro ekleyince 520 felan oluyor durduramadığım kısımları sonyvegas pro 11 ile silip hd şekilde kaydediyorum :)

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sarı toz glowstonedust tır netherda yukarlara bakarsan glowstone görürsün kır onları dust düşer .

serdar96

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynen

Beyler bayanlar şimdide frapsda Hd video çekmiyor fps 60 yapıyorum ondan sonra ful size ediyorum oyunu ful ekran oynuyorum 480p kalite çıkıyor

video boyutu çok büyük oluyo
formatfactory ile mp4 yapıp boyutunu düşüyorum fakat bu seferde Sonyvegas pro 11 HD yapmak için açıcam mp4 videoyu mp4 desteklemıyor Yardım edin Hd yapmam lazım videoyu veya fraps hd ayar çeke blicek biri lazım :D

serdar96

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
virtual dubda video sesi acayip hışırtlı oluyor format factory le biraz daha az :)