Videoları İngilizce mi yapim Türkçe mi?

Videoları İngilizce mi yapim Türkçe mi?

• İngilizce anlatım Türkçe altyazı

Kullanılan: 3 25.0%
  • Türkçe anlatım İngilizce altyazı

Kullanılan: 9 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler videolarımda sesli anlatıma geçmeye karar verdim. İzleyicilerimin yarısı İngilizce biliyor, diğer yarısı da Türkçe. Videolarımı ya İngilizce anlatımlı Türkçe altyazılı yapacam, ya da Türkçe anlatımlı İngilizce altyazılı. Lütfen görüşlerinizi gerekçeleriyle belirtin, karar verirken kendinizi benim yerime koyun.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sen bir Türksün değil mi ? O zaman Türkçe yapıp İngilizce altyazı koy.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş mesela mafia II filan al oyna.Türkiye de oynayanı çok değil mi ? Neden adamlar Türkçe yapmıyorlar peki ? Anla işte Türkçe çekip İngilizce altyazı koymanı tavsiye ediyorum.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bence tamamen İngilizce yapıp minecraftforums.net gibi sitelerde paylaş. Kim bilir, belki de ünlü bir builder senin yaptıklarını görüp seninle iletişime geçecek ve birlikte haritalar hazırlayacaksınız.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Arapça yap. Belki Arap şeyhleri senin Minecraft'taki başarını gerçek hayata aktarmanı sağlar.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence Arapça yap. Belki Arap şeyhleri senin Minecraft'taki başarını gerçek hayata aktarmanı sağlar.

Dalga geçme kardeşim. Şurada ciddi adamakıllı bir şey soruyoruz. Ünlü ve videolarında canlı yorum yapan redstonerların yarısının anadili ingilizce değil.

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk olsam da en geniş kitleye en iyi şekilde hitap etmek istiyorum.
Bende türküm kardeşim ama bunun türklükle alakası yok, şunun surasında bi alman , ingilizce cekip koyuyor ,şunun şurasında bir fransız ingilizce cekip koyuyor, kısacası ingilizcen ve ingilizce telafuzun iyise , hiç bekleme ingilizce yap , en ünlü minecraft kanalarından biri olan "SkyDoesMinecraft" ingilizce konuşuyor , bu sayede geniş bir kitleye hitap ediyor , belki sen şu an " benim izleyicilerim türk cogunlukta , ben niye ingilizce cekim " diyebilirsin ama sen bu kanal işinini gerçek anlamda büyütmek istersen ingilizce yapman lazım , Bu sayede Tüm dünyaca izlenebilir , Türkiye ile kısıtlı kalmazsın. Ve JakSocket in de dediği gibi , bi mimara , bir Mojang yetkilisine denk gelirsin , ah bide onları kanallına davet ettin mi? Valla kanallın köşeyi döner^_^

İyi forumlar
Saygılarımla,
Legendlord

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki o zaman ben de CİDDİ bir şeyler söyliyim. Eğer gerçekten iyi bir buildersen ilk başta Türk oyun kanallarıyla yani LeHamam gibi kanalların serverlarında builderlikle başlayıp daha sonra oralarda kendini DAHA DA geliştirdikten sonra yabancı kanallarla iletişime geçebilirsin... Gerisi senin kabiliyetine kalmış.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Altyazısız İngilizce çek, Türk'lerin çoğuda ingilizce biliyor yani bilmiyor gibi demişsin yarısı ingiliz yarısı türk derken o türklerin %35'i ingilizce biliyordur ingilizce ortak dil olduğu için daha fazla izleyicin olur.

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Geniş kitleyi napacaksın ? İngilizlerin veya Amerikalıların duasını,(herkesin değil ama) bizden bedduanı alırsın.Kusura bakma.Türkçe çek derim.Geniş kitle gözünü kör etmesin.Ayrıca yukarıda demişki bi arkadaş ''bir yabancı builder seninle irtibata geçebilir''.Tamam belki geçebilir ancak gavur milleti bu.Her türlü zahmeti verir cebine 5 kuruş girmez.O beğenilerde falan sen değil onlar kazanır emin ol buna.Ha yine de İngilizce çekmek istiyorum dersen bu laflarımı da unutma.

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Geniş kitleyi napacaksın ? İngilizlerin veya Amerikalıların duasını,(herkesin değil ama) bizden bedduanı alırsın.Kusura bakma.Türkçe çek derim.Geniş kitle gözünü kör etmesin.Ayrıca yukarıda demişki bi arkadaş ''bir yabancı builder seninle irtibata geçebilir''.Tamam belki geçebilir ancak gavur milleti bu.Her türlü zahmeti verir cebine 5 kuruş girmez.O beğenilerde falan sen değil onlar kazanır emin ol buna.Ha yine de İngilizce çekmek istiyorum dersen bu laflarımı da unutma.

Cebine 5 kuruş girmez mi? Sen hiç Minecraft'tan para kazanan birini duydun mu? Ben duymadım. Sadece ünlü birkaç kişi şu ****** denen illetten küçük paralar kazanıyor ama ev geçindirebilecek kadar para kazanan kimse yok. Herkes eğlenmek için oynuyor bu oyunu. Ayrıca emin ol kimsenin hakkı yenmez. Ünlü mimarların Youtube kanallarında biraz dolaşırsan haritalarında kimler yardım etti, kimlerin emeği geçti olabildiğince anlatıyorlar.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bemce ingilizce yap altınada Türkçe altyazı koy. Çünkü ingilizlerin altyazili izleyeceğini zannetmiyorum. Ama Türkler izleyebilir belki...

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cebine 5 kuruş girmez mi? Sen hiç Minecraft'tan para kazanan birini duydun mu? Ben duymadım. Sadece ünlü birkaç kişi şu ****** denen illetten küçük paralar kazanıyor ama ev geçindirebilecek kadar para kazanan kimse yok. Herkes eğlenmek için oynuyor bu oyunu. Ayrıca emin ol kimsenin hakkı yenmez. Ünlü mimarların Youtube kanallarında biraz dolaşırsan haritalarında kimler yardım etti, kimlerin emeği geçti olabildiğince anlatıyorlar.
1-Youtube da her beğenide para kazanılabilir.
2-Dediğin gibi ******
3-Google reklamları
Bunlarla para kazanılabilir.Ama tabi bir ev geçindirilemez dediğin gibi.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-Youtube da her beğenide para kazanılabilir.
2-Dediğin gibi ******
3-Google reklamları
Bunlarla para kazanılabilir.Ama tabi bir ev geçindirilemez dediğin gibi.

Youtube her 1000 izlenmeye yaklaşık 1 dolar veriyor(Kullanıcıya göre değişiyor). Şu an izlenmesi 100.000.000 a ulaşmış minecraft videosu var. Yaklaşık olarak 100.000 dolar demek. Uçuk bir örnek verdim ama youtube ile ev kirası çıkarılabilir.[DOUBLEPOST=1373714168,1373713757][/DOUBLEPOST]
Peki o zaman ben de CİDDİ bir şeyler söyliyim. Eğer gerçekten iyi bir buildersen ilk başta Türk oyun kanallarıyla yani LeHamam gibi kanalların serverlarında builderlikle başlayıp daha sonra oralarda kendini DAHA DA geliştirdikten sonra yabancı kanallarla iletişime geçebilirsin... Gerisi senin kabiliyetine kalmış.

Sen anlaşılan benim videolarımı izlememişsin. youtube.com/TRminecr4ft Bu kanaldaki videoların 50k-100k takipçisi olan bir redstone'cunun videolarından pek farkı yok. Serverda çalışmak için teklif geldi, kabul ettim ama yattı herhalde o iş bir daha çağrılmadım. Defalarca gel seninle çalışalım dediler, olur dedim gerisi yok. Yabancı kanallarla da iletişime geçmek pek kolay olmuyor maalesef. Defalarca denememe rağmen tık yok.