Videoları kısa sürede video birleştirme - küçültme

Voids

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
erhaba arkadaşlar *
Başlıkda bahsettiğim gibi çok kısa sürede video birleştirip küçültebilirisiniz-
Ki fraps ile video çeken arkadaşlarımın gb sıkıntısı ve bu videoları youtube yükleme sıkıntısı olduğunu biliyorum ve hemen videoları atıyorum

Buyrun video birleştirme :

Buyrun video küçültme :

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yanlız video küçültme büyütme hızı sabit diskin hızına bağlıdır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Voids

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yanlız video küçültme büyütme hızı sabit diskin hızına bağlıdır

Video çeken oyuncu yada kişinin bilgisayarı zaten normal bir bilgisayardan daha iyi olması gerek bu durum pek sorun değil - kısa sürede küçültebileceğini düşünüyorum .Ben eskiden başka programla küçültüyordum 1-2 saat süren işi bu freemake programı 5-10 dakikaya indirdi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Video çeken oyuncu yada kişinin bilgisayarı zaten normal bir bilgisayardan daha iyi olması gerek bu durum pek sorun değil - kısa sürede küçültebileceğini düşünüyorum .Ben eskiden başka programla küçültüyordum 1-2 saat süren işi bu freemake programı 5-10 dakikaya indirdi
İşlemcinin xeon olsa bile sabit disk hızı kötü ise her programda yavaş olur bunun kisalik uzunluk ile alakasi yok

Voids

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İşlemcinin xeon olsa bile sabit disk hızı kötü ise her programda yavaş olur bunun kisalik uzunluk ile alakasi yok

bence var çünkü eski kullandığım programda daha uzundu hemde 30-20 dakikalık videoları çok uzun zamanda şimdi ise 50 dakikalık videolar çekiyorum daha kısa sürede küçültüyor ne kadar alakası yok desende böyle .. bende oldu yalan sölicek değilim :D tek sorunum buydu ve birkaç program denedikden sonra bunu buldum ve hem daha küçük yaptı hem kısa sürede küçülttü.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
bence var çünkü eski kullandığım programda daha uzundu hemde 30-20 dakikalık videoları çok uzun zamanda şimdi ise 50 dakikalık videolar çekiyorum daha kısa sürede küçültüyor ne kadar alakası yok desende böyle .. bende oldu yalan sölicek değilim :D tek sorunum buydu ve birkaç program denedikden sonra bunu buldum ve hem daha küçük yaptı hem kısa sürede küçülttü.
Hangi program 2 saatte renderlerken hangi program 20 dk renderliyor
Ona göre konuşacağım

Voids

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hangi program 2 saatte renderlerken hangi program 20 dk renderliyor
Ona göre konuşacağım
Virtual Dub-1.9.10 - Xvid virtualı çallıştırıp ordan save as avi den seçiyoduk xvidi 2programla küçültüyodu program içinde program açıp *

Ve bu programı neredeyse bütün video küçülten oyunculardan aldım * bu 40-50 dakikalık lol videoları çeken playerlerden söz ediyorum

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğiniz video birleştirme ve küçültme ayni program mi acaba ? Ayrica indirme linki göremiyorum