[VideoluAnlatim] |Yeni Proje RangarHub| RangarDevs™

RangarDevs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba;
Bu Videoda Takımımızdan Samet,Uygar,Eldar,Can,Alperen Adlı Kişiler Yeni Oluşturdugumuz Projemizin Spoiler Vermişir.
Minecraft Plugin Tanıtımı,Skript Kodlama,Config Editleme,Map Yapma Dersleri Gibi Videolar Bulabilirsiniz
Kanal Adı: RangarDevs™

Video:

Kanalımızın Adı RangarDevs™ Abone Ve Like Atmayi Unutmayin...

MiracGulsoy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki gözlemlerime göre faslasıyla builde önem verilmemiş GlideSlot kullanılmış hub denilmiş sadece sg gördüm ben bedava siteden domain bağlanmış...

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Tüm pluginlerimiz bize ait diyorsunuz. Survival games plugini mcsg'ye ait diyorsunuz ve Featherboard da alınmış. Videoda yalan söylemenize hiç gerek yok.

RangarDevs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki gözlemlerime göre faslasıyla builde önem verilmemiş GlideSlot kullanılmış hub denilmiş sadece sg gördüm ben bedava siteden domain bağlanmış...
Builde fazla önem vermedik yeni bir build takimi ile anlaştık onlar guzel harita yapiyorlar acildigi zaman görürsünüz yorumunuz icin tesekkur ederim?

Tüm pluginlerimiz bize ait diyorsunuz. Survival games plugini mcsg'ye ait diyorsunuz ve Featherboard da alınmış. Videoda yalan söylemenize hiç gerek yok.
Featherboard bize ait yeni sürüm neden kullanmadik cünkü sg odasinda feather boardda pregame livegame vb yaziları yeni sürümde kodladigimiz java sistem çakışmıştı.Pluginler kesinlikle bize ait derken essiantial group manager kendimiz yaptik bi kac plugin kodlayipta attik MCGamer plugini bildigibiz gibi ucretli sg plugini kodlamak bayagi uzun surucektir.Anlaşma Yaptimiz Youtuberlerin Bi tarih verdi o zaman a yetistirmemiz lazım

RangarDevs

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0