Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu soruları cevaplarsanız mutlu olurum
Bu şekilde devam etmelimiyim ?
Fazla takipçim artmadı hala ve hala bırakmalımıyım ?
Videomun daha kaliteli olması için ne yapmalıyım ?
Bana etiket attığına dair bir bildirim gelmedi. Tesadüfen gördüm konuyu. Sorularına gelecek olursak;
1- Bu şekilde devam etmelimiyim ?
O konuda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü o işin nasıl yürüdüğüne dair pek bir fikrim yok. Fakat konudaki videoyu izledim güzel geldi bana. O soruna vereceğim cevap böyle devam edebilirsin. 2- Fazla takipçim artmadı hala ve hala bırakmalımıyım ?
Bırakmanı önermiyorum takipçinin artması birden olacak bir şey değil zamanla artacaktır. Bunun için seninde çaba göstermen gerek tabiiki. Reklam falan ver biryerlere bilemiyorum o konuda ne yaparsın ama birden artmaz yani abone ve izlenmelerin. 3- Videomun daha kaliteli olması için ne yapmalıyım ?
Örnek olarak intro ekleyebilirsin veya başarısız olduğun kısımlara hüzünlü bir müzik koyabilirsin. Çoğu kanal bunu yapıyor fakat videoyu daha eğlenceli hale getirdiğini düşünüyorum. Kişisel görüşüme gelecek olursam;
Videolar iyi fakat içerik kötü gibi geldi bana. Yani mesela sen counter strike veya sa:mp oynasan unturned videosundan daha çok izlenir gibi geliyor bana. Ses konusunda sıkıntı görmedim. Facecam eklersende daha iyi olabilir. Başarılar dilerim.
Öncelikle merhaba söze kanal ismini beğendiğim ile girmek istiyorum.
Görüşler düşünceler kişiden kişiye değişebilmekte. Kendi fikirlerimi görüşlerimi sunmak istiyorum. Eğer beğenirsen kendine alabileceğin içerik hazırlama methodu bu mesajımda bulunacak..
Videodaki gördüğüm eksiklikler; 1 - Sesin güzel. Fakat kullandığın mikrofon berbat. Mikrofonun üstüne bir şeyler sardıysan onları kaldır. Sesin uzaktan geliyor ve yeterince net değil. 2 - Videoların çok sade. Neşeli içerik yok. Ayrıca konuştuğunda hayattan bezmiş
Bir videonun izlenmesi için;
DİKKAT > Bu yorumları kanalının daha tanınmamış olduğunu varsayarak yapıyorum. Yani yeni kanal için yükseliş methodu diyebiliriz.
1 - Öncelikle seni tanımayanların tanıyabilmesi ve seni bulabilmesi için UYGUN BAŞLIK koyman gerekir. Bu konu da içerik seçimine gidiyor.
Başlangıç - Yükselme aşamasında olan bir kanal oyun seri videosu çekmemeli. İnsanların aradığı şeyleri çekmen gerekir.
İnsanların aradığı şeyi de sen bulacaksın. Örnek vermek gerekirse " Minecraft how to build fort in 5 minutes " gibi. Fakat başlıkları hitap edeceğin ülkeye göre seçmen gerekir. Türkiye diyorsan içerisinde hiçbir ingilizce kelime bulundurma. Herkes izlesin, ingilizce konuşacağım videomda diyorsan ingilizce koy.
Örneğin adamlar slime nasıl yapılır diye video çekip ünlü olabiliyorlar ordan kaparsın artık. 2 - Tanındıktan sonra artık özgün içerik üretmeye başlaman gerekir. Örneğin Orkun gibi kanalların yaptığı ilginç videoları izle ne kadar değişik içerik üretebiliyorlar.. Veya Barış özcan gibi bilgi içerikli kanallara göz atabilirsin. 3 - Oyun kanalımı vlog kanalımı müzik kanalımı bilgi kanalımı ne olacağını belirle ona göre bir rota çizmeye devam et. 4 - Videoların altındaki şeye sosyal medya hesapları dışında şeylerde yaz. Doldur o hakkında kısmını 5 - Videolarında inanılmaz enerjik konuşman gerekiyor izlenebilmek için. 6 - Videolarında inanılmaz montaj yapman gerekiyor izlenebilmek için. 7 - Kitle hitabı diye bir şey var çocuklaramı gençleremi hepsine mi çekeceksin videoları ona göre bir rota çiz.
Bütün taktikleri benim vermeme gerek yok zamanla hepsini bulabileceğini düşünüyorum. Yukarıdaki 7 maddeyi karışık şekilde dizdim onların arasında rota çizmelerini başa alabilirsin. Ardından hitap edeceğin kitleyi seçip önce başlangıç sonra yükselme ardından tanındıktan sonra kısımlarına uygun videolar çekmelisin. Böylece istediğin gibi izlenebilirsin.
Yani oyun videolarını sonra çek.
Yapılmaması gerekenler;
1 - Birinci amacın para kazanmak olmamalı. Böylece çektiğin videolarda daha çok ruhunu katabilirsin. 2 - Asla ve asla küçük resimle video içeriği arasında bir fark olmasın. Örneğin bir oyun videosu çekerken video küçük resmine bayan resmi koyarsan daha fazla izleneceğin bellidir fakat bunu yaparsan dislike sayın oranla artacak ve bir videona giren diğerine girmek istemeyecektir.. 3 - Yeterli ekipmanın (Mikrofon ve görüntü için geliştirme) yoksa video çekme. Sorularına cevaplarım;
Bu şekilde devam etmelimiyim ?
- Hayır yukarıda verdiğim " Bir videonun izlenmesi için " adlı başlığı incelemeni öneriyorum. Fazla takipçim artmadı hala ve hala bırakmalımıyım ?
- Gerekli kamera ve mikrofon gibi ekipmanları alamayacak durumdaysan bırakabilirsin. Videomun daha kaliteli olması için ne yapmalıyım ?
- Yukarıda verdiğim " Bir videonun izlenmesi için " adlı başlığı incelemeni öneriyorum.
NOT > Etiketlendiğimin farkında bile değildim. Bir arkadaşımın etiketlendiğimi belirtmesi sonucunda gördüm bu konuyu. NOT 2 > Evet etiket bildirimi gelecekse etiketleyebilirsin beni konularında. NOT 3 >
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.