Vip Alımı

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Sitemden Otomatik Olarak Vip Satmak İstiyorum Ama Para Direk Nitradoya Gidecek.Bu Yapılabilirmi

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zor olur , benden tavsiye Vergi Levhasi istemeyen , bireysel mobil odeme destegi veren sirketlerden yararlan. En az %35 ile Payturkweb senin urunlerinden para keser. Ama bu isleri yapman icin birqz webAPI bilgisi ve telefondan Payturkweb ile konusmalisin...

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Zor olur , benden tavsiye Vergi Levhasi istemeyen , bireysel mobil odeme destegi veren sirketlerden yararlan. En az %35 ile Payturkweb senin urunlerinden para keser. Ama bu isleri yapman icin birqz webAPI bilgisi ve telefondan Payturkweb ile konusmalisin...

Yüzde 35 Benim İcin Buyuk Bir Rakam :(

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yüzde 35 Benim İcin Buyuk Bir Rakam :(
He ayriyeten18 yas lazim , tc kimlik foto kopisi arkaonve daha bir cok sey sadece o verfisiz almak icin. Bir de 35 den assagi hic yok , mahalle 50-60 hattaha 70 dokduran var. Adam 10TL urun satiyor 3TL kendi cebine giriyor , sirkete giden TL hem kendisi urunlerinin seller assistan i oluyor. Sen dusun derim. Fakat vergi levhasi icin 18 YAs vb vb yetmwz bir de noterin tek imzasina bakan 300TL ve hepsi bir kagid icin :p

R

Reloven

Ziyaretçi
Buycraft Kullanabilirsin Paran Paypal Hesabına Yatar. Ama Tek Sorun Sadece Premium Userler Alışveriş Yapabilir.