Vip-Giris | Vip Üyeler Ve OP Yetkilileri İçin Dolu Sunucuya Girme (Ayarlanabilir Kick)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4

Merhaba arkadaşlar bir başka eklentim ile tekrar karşınızdayım.
Fakat bu sefer ki eklentim @#Furki.TR adlı üyenin bir konuda belirttiği basit bir istek üzerine yapılmıştır.
Eklentinin işlevine birçoğunuz şahit olmuştur.
Görevi; dolu bir sunucuya vip(yetkisi olan) veya op girmeye çalışırsa,
Kullanıcı isteğine bağlı olarak(Eklenti ayarlarından düzenlenebilir) ya sunucudaki rastgele bir oyuncuyu kickler,
O oyuncuyu alır veyahut ikisini birden sunucuda tutar.

Komutlar & Yetkiler
Eklenti bir komut ve iki yetki barındırmaktadır.
O tek komut, yenile komutudur. Geriye kalan iki yetkilerimizin biri komuta erişim
Bir diğeri ise dolu sunucuya VIP oyuncularımızı sokabilmeye yarar.

/vipgiris yenile - Eklenti ayarlarını yeniler.
vipgiris.komut - /vipgiris yenile Komutunu kullanmanıza izin verir.
vipgiris.vip - Dolu sunucuya girebilme izini.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı.

Hatırladığım kadarıyla başka bir isimle yine aynı görevde bir eklentin daha vardı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Ben gayet rahat kullanıyorum serverda kapanmıyor.Serverınız 82 kişilikse 90a bile çıkabiliyor VIPler girdiyse yavaş yavaş diğer oyuncuları atıyor bilginize :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Skript ve Essentials ile aynısı yapılabiliyor zaten. Bu arada
benim nitradodan aldığım sunucu 50 kişilikti yazdığım küçük bir şey ile sunucumu sonsuz kişilik yapmıştım :D
100'den sonra lag giriyordu ama :) RAM'den alakalı.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Yetkileri verdim ama viplara sunucu dolu diyor
Eklenti çalışıyor. Aynı bilgisayarda aynı sunucuya üç farklı hesap soktum ve biri vipgiris.vip yetkili. İki normal oyuncuyu(Notch, jeb_) önceden oyuna soktum ve iki kişilik kapasite doldu. Daha sonra yetkisi olan (TheLegendArt) oyuncuyu oyuna soktum %50 kick ihtimali ile Notch sunucudan atıldı. Bir dahaki sefere jeb_ atıldı bu şekilde rastgele kick sistemi onaylandı. Son testimde sunucuyu tek kişilik yaptım ve içine Notch'u soktum. Kapasite dolu iken TheLegendArt (yetkisi olan kullanıcı) oyuna soktum ve hiç kimse atılmadan 2/1 kapasitesine ulaştı. Bu testler elimdeki bilgisayarla(Pentium 4 1gb ram 256 ati radeon hd 2400 pro 3.00ghz) elimden gelenin en iyisi ve her birinden geçti. Denemeye devam et.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi