VIP hakkinda.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Suan birkac forumdan denedim TL ile odeme yapma var paypalda. Lutfen konusmadan once bilgilerinizin dogrulugunu teyit edin.
Kardeşim anlamıyomusun ? Adamlar Amerika hayranı mı sanki ? Paypal destekliyo olabilir. Xenforo destekliyomu onu bilemem. Ayrıca adamlar açıklamış sistem doları destekliyo Bence sen doğruluğunu teyit et

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Kardeşim anlamıyomusun ? Adamlar Amerika hayranı mı sanki ? Paypal destekliyo olabilir. Xenforo destekliyomu onu bilemem. Ayrıca adamlar açıklamış sistem doları destekliyo Bence sen doğruluğunu teyit et
Eger baktiysan odemeyi xenforo uzerinden degil paypal uzerinden yapiyorsun. Arastir?
Bir de begenenler var ya su yanlis bilgileri helal olsun diyorum size.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eger baktiysan odemeyi xenforo uzerinden degil paypal uzerinden yapiyorsun.
Bak kardeşim adamlar tl olsaydı tl yaparlardı kimsenin sana garezi falan yok ki kasten dolar yapsın!?
Profilinde açıklamış iste TL' YI SISTEM DESTEKLEMIYOR.. Bu kadar daha uzatmaya gerek yok hadi iyi forumlar :)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eger baktiysan odemeyi xenforo uzerinden degil paypal uzerinden yapiyorsun. Arastir?
Bir de begenenler var ya su yanlis bilgileri helal olsun diyorum size.
Yav kardeşim öyle yada böyle . Adamlar açıklamış. Sistem doları destekliyor diye. Senin düşüncen ne ?
Adamlar Amerika sempatizanımı ?

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Bak kardeşim adamlar tl olsaydı tl yaparlardı kimsenin sana garezi falan yok ki kasten dolar yapsın!?
Profilinde açıklamış iste TL' YI SISTEM DESTEKLEMIYOR.. Bu kadar daha uzatmaya gerek yok hadi iyi forumlar :)
Tamam senin dilinde konusalim, SISTEM TLYI DES-TEK-LI-YOR. Uzatan ben degilim sizlersiniz, burada bir soru sordum yok paypal tl yi desteklemiyor yok bilmem ne. Ben burada soyluyorum paypalda tl desteginin oldugunu hala yok diyorsunuz.
Yav kardeşim öyle yada böyle . Adamlar açıklamış. Sistem doları destekliyor diye. Senin düşüncen ne ?
Adamlar Amerika sempatizanımı ?
Daha odeme sisteminin xenforo oldugunu sanan arkadas sana cevap yazmaya gerek bile duymuyorum.

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tamam senin dilinde konusalim, SISTEM TLYI DES-TEK-LI-YOR. Uzatan ben degilim sizlersiniz, burada bir soru sordum yok paypal tl yi desteklemiyor yok bilmem ne. Ben burada soyluyorum paypalda tl desteginin oldugunu hala yok diyorsunuz.

Daha odeme sisteminin xenforo oldugunu sanan arkadas sana cevap yazmaya gerek bile duymuyorum.
Sen şimdi adminlere YALANCI damgasımı vurmaya çalışıyorsun desteklemiyor dedilerse desteklemiyorlardır uzatma fazla.
@tekno 51

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Sen şimdi adminlere YALANCI damgasımı vurmaya çalışıyorsun desteklemiyor dedilerse desteklemiyorlardır uzatma fazla.
Ben kendilerine YALANCI falan demedim, bu sitede moderator olarak bulundum hepsi birbirinden iyi insanlar. Lafi karistirma, desteklemiyor dedilerse desteklemiyormusmus. Belki bulamadilar? Bu konuya daha fazla mesaj atmani istemiyorum. At gozlugunle devam edersin hayatina artik. Minecraftturk yoneticileri oldu paypal adminleri...

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Bak ne diyeceğim, sana ne?
Tamam kardesim.

edit: bundan sonra gereksiz gereksiz yorum yapacak arkadaslar lutfen o zahmete bile girismesin. Burda duzgun bir yorumunu alalim yoneticilerin diye konu actik biri sana ne yaziyor otekisi hayatinda paypal kullanmamis tl destegi yok diyor. Sirf bu konuda da postum olsun diye mesaj atmayin.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
XenForo TL desteklemiyor. Zaten ödemeyi TL kurundan çevirerek ödüyorsunuz PayPal ile öderken. Yani merak etmeyin yabancıya para gitmiyor eğer bahsettiğiniz buysa. Tabi böyle şeylerin farkındaysanız.
Zaten odemeyi yaptigimiz Xenforo degil, oradaki buton Paypal linkine gitmek icin konulmus bir buton. Yani odeme Xenforo disindan bir site ile gerceklestiriliyor ben burda TL nin xenforo ile iliskisini anlayamadim. Paramin yabanciya gitmesi gibi bir derdim yok zaten.

aradabir007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/account/upgrades burada gördüğün USD, XenForo tarafında olan bir durum. PayPal ile alakası yok. PayPal ödemeyi yine TL olarak alacak. Yani oraya şu an sadece XenForo'nun desteklediği para birimleri olan Amerikan Doları, Avustralya Doları, Kanada Doları, Euro ve İngiliz Poundu eklenebiliyor. Orda yazan sadece yazı aslında. Oraya istersen asdfsdg diye para birimi ekleyebilirsin, bunu yine öderken TL olarak ödersiniz.