KokusuzRaid
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar ben Serverımda Vip Hammadde Yapmak İstiyorum Fakat Vip Hammadeyi Sadece Viplere Nasıl Vgleyeceğim Anlatırsanız Mutlu Olurum
Serverı Axitrden Aldım Oynayamam Permlerle :sırıtmak:
Bana Ona Göre vglemek lazım
yaptım oldu çooook sağolWG ile yapmanın bir yolu var ama birçok kişi bilmez bu yüzden bir beğeni isterim :sırıtmak:
/rg addmember <alan> g:VIP
/rg flag <alan> entry -g members
İşine yararayacaktır.
Ve bu arada sunucuna ulaşarark server dosyalarını düzenleyebilrisin. Yani permler ile oynayabilirsiniz. Ve permler ile oynamayı sadece dosya ile değil oyun içinden de yapabilirsin. Önce konsaoldan "op nick" sonra "manuadd nick owner/kurucu" (GroupManager kullandığını varsayıyorum. Not: Owner grubunun ismi kurucu olarak değiştirilmiş olabilir bu yüzden owner/kurucu yazdım sadece birini yazmalasın.) Bu komutlar ile kendmizi yetkili yaptık ve artık şu komut ile perm ler ekleyebiliriz:
/mangaddp grup perm
ÖrnÇ
/mangaddp Default essentials.chat
Ne demek, görevimiz. Bir beğeni yeter.yaptım oldu çooook sağol
Beğeni İçinmi Yardım EdiyorsunNe demek, görevimiz. Bir beğeni yeter.
Ne yapalım bizde. Baktım her yardım ettiğim kişi beğenmiyor bende dileniyorum. Yani bir psikoloji olayı, ödül verildikçe çalışıyorum, ama kimse ödel vermiyor bende çalışmaya devam etmek için gerekli motivasyonu bulabilmek için dileniyorum.Beğeni İçinmi Yardım Ediyorsun
Ögeyi Denetleden x , y , z ve 500 Kişi değendi Yap Motivasyon OlsunNe yapalım bizde. Baktım her yardım ettiğim kişi beğenmiyor bende dileniyorum. Yani bir psikoloji olayı, ödül verildikçe çalışıyorum, ama kimse ödel vermiyor bende çalışmaya devam etmek için gerekli motivasyonu bulabilmek için dileniyorum.
Kendimi nasıl kandırabilrim? Kimse kendini kandıramaz.Ögeyi Denetleden x , y , z ve 500 Kişi değendi Yap Motivasyon Olsun
Forumdaki Başka Yapıtları Gösterip Benim Eserim Diyenler Kadar Kötü Olmaz Hiç DeğilseKendimi nasıl kandırabilrim? Kimse kendini kandıramaz.
Zaten beğenmiştim [DOUBLEPOST=1391009343,1391009311][/DOUBLEPOST]üsttekinide beğendimNe demek, görevimiz. Bir beğeni yeter.