Vip Hammade Yapımı Destek - Acil

KokusuzRaid

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Serverımda Vip Hammadde Yapmak İstiyorum Fakat Vip Hammadeyi Sadece Viplere Nasıl Vgleyeceğim Anlatırsanız Mutlu Olurum :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Bunun için sadece VIP lerin oraya ışınlanmasını sağlayabilrisin:
Önce essentials ın içinden per-warps-permission gibi bir satır var onu true yap,
[Bu, her warp için farklı yetki gerektirmesine yarar. Bu yüzden Vip dışındaki diğer tüm gruplara da tüm warpların yetkilerini (Ya da nerelere gitmesine izin veriyorsan) vermeyi unutma, yoksa hiçbir yere ışınlanamazlar. ]
Sonra Vip lere;
- essentials.warps.viphammadde
permini ekle.

Ve diğer tüm warplar içinde
- essentials.warps.<warpismi>
perm i yeterli.

Not: Bunun çalışabilmesi için essentials dışındaki bir warp plugini kullanmıyor olmalısınız.

KokusuzRaid

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverı Axitrden Aldım Oynayamam Permlerle :D

Bana Ona Göre vglemek lazım

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
KAPı koy kapılara VIP isimlerini yaz kilitle :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Serverı Axitrden Aldım Oynayamam Permlerle :sırıtmak:

Bana Ona Göre vglemek lazım

WG ile yapmanın bir yolu var ama birçok kişi bilmez bu yüzden bir beğeni isterim :sırıtmak:

/rg addmember <alan> g:VIP
/rg flag <alan> entry -g members

İşine yararayacaktır.
Ve bu arada sunucuna ulaşarark server dosyalarını düzenleyebilrisin. Yani permler ile oynayabilirsiniz. Ve permler ile oynamayı sadece dosya ile değil oyun içinden de yapabilirsin. Önce konsaoldan "op nick" sonra "manuadd nick owner/kurucu" (GroupManager kullandığını varsayıyorum. Not: Owner grubunun ismi kurucu olarak değiştirilmiş olabilir bu yüzden owner/kurucu yazdım sadece birini yazmalasın.) Bu komutlar ile kendmizi yetkili yaptık ve artık şu komut ile perm ler ekleyebiliriz:
/mangaddp grup perm
ÖrnÇ
/mangaddp Default essentials.chat

KokusuzRaid

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Berk Kardeş Servera Gelsen bi yardımcı olsan :D yapamadım :D

EvilSephXD

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadas benim serverime girermisn bende yapamadim yaprsan build vercem

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
WG ile yapmanın bir yolu var ama birçok kişi bilmez bu yüzden bir beğeni isterim :sırıtmak:

/rg addmember <alan> g:VIP
/rg flag <alan> entry -g members

İşine yararayacaktır.
Ve bu arada sunucuna ulaşarark server dosyalarını düzenleyebilrisin. Yani permler ile oynayabilirsiniz. Ve permler ile oynamayı sadece dosya ile değil oyun içinden de yapabilirsin. Önce konsaoldan "op nick" sonra "manuadd nick owner/kurucu" (GroupManager kullandığını varsayıyorum. Not: Owner grubunun ismi kurucu olarak değiştirilmiş olabilir bu yüzden owner/kurucu yazdım sadece birini yazmalasın.) Bu komutlar ile kendmizi yetkili yaptık ve artık şu komut ile perm ler ekleyebiliriz:
/mangaddp grup perm
ÖrnÇ
/mangaddp Default essentials.chat
yaptım oldu çooook sağol

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Beğeni İçinmi Yardım Ediyorsun :p
Ne yapalım bizde. Baktım her yardım ettiğim kişi beğenmiyor bende dileniyorum. Yani bir psikoloji olayı, ödül verildikçe çalışıyorum, ama kimse ödel vermiyor bende çalışmaya devam etmek için gerekli motivasyonu bulabilmek için dileniyorum. :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ne yapalım bizde. Baktım her yardım ettiğim kişi beğenmiyor bende dileniyorum. Yani bir psikoloji olayı, ödül verildikçe çalışıyorum, ama kimse ödel vermiyor bende çalışmaya devam etmek için gerekli motivasyonu bulabilmek için dileniyorum. :)
Ögeyi Denetleden x , y , z ve 500 Kişi değendi Yap Motivasyon Olsun :D