Vip ışınlanma sorunu yardım

Arda21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben serverimde vip satışı yapıcam ve yapmak ıstedıgım ıkı sey var;
-Sadece viplerin gidebilceği bir warp
-Viplere ışınlanma süresi sıfırlama

arkadaşlar bunları nasıl ayarlıyıcam soylermısınız

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1. cisi imkansız bildiğime göre ama eğer viphammadde yapıyosan viplere wglemen lazım 2.ise group managerden vipin teleport süresine 0 yazman gerek eğer doğru yapdıysam viplik verirmisin :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bulmaya çalışıyım 1 dk[DOUBLEPOST=1373371166,1373370931][/DOUBLEPOST]essentials in config inden bul a bas ve şunu arat teleport-delay:
sonra 3 yaz

Arda21

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yok ben sadece vip grubuna sıfırlamak istiyodum da buldum
Eğer bilmeyip konuya gelen arkadaşlar varsa söylüyorum vip grubuna - essentials.teleport.timer.bypass permini ekliyiceksiniz

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. cisi imkansız bildiğime göre ama eğer viphammadde yapıyosan viplere wglemen lazım 2.ise group managerden vipin teleport süresine 0 yazman gerek eğer doğru yapdıysam viplik verirmisin :)

1. Hiçbir şey imkansız değildir ve bu sorunun çözümü çok kolay :)
Öncelikle viplere özel warp eklemek istiyorsan Bu konuma git ayrıntılı bilgi var :)
Diğer soruna gelirsin yani vipler anında ışınlansın istiyorsan (GroupManager kullanıyorsan) oyun içinde şunu yaz:
/mangaddp <Grubİsmi> essentials.teleport.timer.bypass
Grubİsmi yerine vipe koyacaksan anında ışınlanamayı işte vipin groupismi neyse onu yazacaksın mesela:
/mangaddp MegaVip essentials.teleport.timer.bypass
Şeklinde.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
viplere özel warp yapman için özel permler yapman gerek mesela warpvip için şöyle bi perm olacak

essentials.warp.vip

gibi

ışınlanma süresi essentialsdan ayarlanıyor galiba